2777
2789
عنوان

بهترین وقت برای حرف زدن باخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 23 پست
مگه جلو گیری نداشتی عزیزم .نگران نباش منن این ماه ۱۳ روز تاخیر داشتم بی بی انداختم خداروشکر منفی بود ...

اره داشتیم 

فقط یه بارش طبیعی بوده که چون دوتا رابطمون با فاصله بوده با پیش اب فکر نکنم احتمالش باشه

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا ... انشاالله هرکس هرمشکلی داره مشکلش حل بشه من یک سال بود نماز نمیخوندم بعد از مدتها یهو الان به سرم زد نماز بخونم وضوگرفتم منتظرم اذان بگه نمازمو بخونم احساس میکنم خیلی از خدا دور شدم برام دعا کنید 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
بخون عزیزم نماز خوندن خیلی به ادم آرامش میده حیفه نخونی خدا حاجت دلتو بده 

مرسی عزیزم آره نماز خیلی آرامش میده، پارسال تاآخر بارداریم خوندم بعدش که بچم اومد همش درگیر اون بودم و بیخوابی و خستگی بخاطر اون دیگه نمازمو نخوندم تنبلی کردم... انشاالله خدابهم اراده بده ازاین به بعد دوباره شروع کنم بخونم

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
منتظرم صبح شه برم بخرم  سرم از درد داره میترکه علائم پریودی هم دارم مخصوصا بی اعصابیش ولی استر ...

عزیزم بی بی خریدی؟چی شد خطر رفع شده یا نه؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
عزیزم بی بی خریدی؟چی شد خطر رفع شده یا نه؟

نه سردرد وحشتناک داشتم مسکن خوردم خوابیدم

خبرشو بهت میدم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟