2777
2789

فک کنم رنگ روغن سقفش بخوام رنگ بزنیم چیکاراکنیم چ نوع رنگی بخریم ک آسون باشه ؟؟با غلتک باید رنگ شه

😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی تومن میشه پول رنگ و سایل؟

بستگی داره چقدر باشه سقفش،  زیاد بزرگ نباشه همین حدودا در میاد البته رنگ روغن و رنگ پلاستیک هم هزینه هاش فرق داره 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

روغنی برای آشپزخونه بهتره . نیمه براق بگیرین با غلطک بزنین برای ۱۲ متر یک سه کیلویی کافیه چون آشپزخونه سقف داره فقط .

بوش تو پاییز اذیت میکنه .کاش تابستون میزدین

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

اخه مجبورم تولد بچم نزدیک بوش نمیره زود؟

نه نمیره رنگ پلاستیکی بخرین ک تینر استفاده نمیشه بعدشم بخوای رنگ کنی کل کابینتاتو با سفره یکبار مصرف باند پیجی کن با چسب یه ساعته میشه زد پنکه بزن بزار زود خشک بشه ولی سخته کاش بدی نقاش

نه نمیره رنگ پلاستیکی بخرین ک تینر استفاده نمیشه بعدشم بخوای رنگ کنی کل کابینتاتو با سفره یکبار مصرف ...

خودمم دو  دلم شوهرم میگ میزنم آلن سقفش رنگ روغنیه رنگ پلاستیک روش میگیره؟

😐