2777
2789

دو تا بچه دارم، اولی 2 سال و نه ماه، دومی نه ماه

مادر بزرگم سه ماه تو اوج بیماری بود و از دنیا رفت

فکر میکنم مثل اون تو کل دنیا نیست

مادرم هیچوقت به مهربونی اون نبود و نیست

خیلی الان احساس تنهایی میکنم

از طرفی هم مادرشوهرم به ظاهر ادم مهربون و خوش قلبیه و منو خیلی دوست داره ولی رفتار و عقایدش کاملا خلاف منه و از این موضوع خیلیییییییییی حرص میخورم

زیاد زیاد میاد خونمون میمونه و روی تربیت بچه هام ناخوداگاه تاثیر میذاره

یکی از معایبش لاتی حرف زدنه که من متنفرم و حساسم روش و دخترم یاد میگیره و اون شکلی حرف میزنه

الان مدتیه بیش از اندازه احساس خشم میکنم در درونم و کسی هم نمیتونه کمکم کنه، کسی ام نیست راهنماییم کنه

توروخدا اگر راهی به ذهنتون میرسه راهنماییم کنید حالم بهتر شه

با تمام سلول هام احساس خشم میکنم و حتی به سرم زد داروی ارامبخش مصرف کنمچون اونو‌ که نمیتونم‌کاریش کنم، حداقل خودمو یه جوری اروم کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همون که به ظاهر باهات خوبه راضی باش، میومد اذیتت میکرد خوب بود، منم فک کنم مادذشوهرم اینطورین اوایل اذیت میشدم الان به همون راضیم ، بهش بگو لاتی حرف نزنه بچه یاد میگیره، مثلا چطوری حرف میزنه؟

اول از همه زوم کن رو جنبه های مثبت اتفاقات و اطرافیانت، اینا‌رو که ببینی خیلی آروم میشی .بعد از اون سعی که راه حل منطقی برای مشکلاتت پیدا کنی ، خشم یه واکنش طبیعی هست و کاملا حق داری ولی ب این فکر کن این احساس چه بلاهایی سر جسم و روحت میاره، میتونی از چیزی خشمگین بشی ولی مثلا فقط ۱ ساعت برای اون موضوع بعدش باید راه حل پیدا کنی

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

الان مشکل شما مادرشوهرته یا غم فوت مادربزرگ؟ 

به نظر من حرص خوردن از مادرشوهر فقط اذیت کردنه خودته

اگه زیاد میاد خونتون چاره ای نداری جز صبوری

و اینکه ی برنامه هایی بذار که نباشی خونه

مثلا کلاسی برا خودت یا بچه ها برو

مهد کودکی باشگاهی پارکی چیزی

وقتی میخواد بیاد دیگه میدونه نیستی کمتر میاد

من خودم سالها فقط حرص خوردم الان باخودم میگم چقدر خنگ بودم چرا اعتماد بنفس نداشتم مشکلاتمو حل کنم عمرم و جوونیم هدر رفت

بخدا

شاید بنده خدا به عشق بچه هات میاد یا فکر میکنه بیاد ی کمکی بهت بکنه نباید زود قضاوت کرد

خب همینطوره ولی در عمل فقط رو اعصابه و من دیوونه میشم از دست کاراش

الان مشکل شما مادرشوهرته یا غم فوت مادربزرگ؟  به نظر من حرص خوردن از مادرشوهر فقط اذیت کردنه خ ...

اخه اصلا با نبود من مشکل نداره، تنها میمونه خونه

فقط اینجا باشه بقیش اشکال نداره

خودش توهم کمک کردن داره و فکر میکنه بودنش خیلی کمکه ولی واقعا نیست و برعکس رو اعصابه و وقتی هم میره من تا چند روز همش دارم هی مرور میکنم و حرص میخورم