2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دوم‌بیارم؟

200 بازدید | 23 پست

بچه اولم‌الان چهارسالشه خودمون مستاجربم ولی خب شرایطشوداریم خونه خوب رهن کنیم الانم‌خونمون دوخواله ولی فعلاشرایط خریدخونه نداریم زیادوضعیتمون‌بدنیست یعنی میتونیم‌یه بچه دیگه روسروسامون بدیم ماشین داریم وشوهرمم خداروشکرحقوقش خوبه یعنی نه اونجوری که نی نی سایتیامیگن ولی خب بازم خداروشکرمیشه زندگی روچرخوند

ولی خب میترسم بچه دیگه بیادبه مخارج زندگی‌نرسیم بچه اولم هرچی خ.استه براش خریدیم یعنی هیچ کمبودی نداشته چه‌عاطفی چه مالی منظورم اسباب بازی وایناهرچی بخوادمیخرم براش اینجوری نیس بگم پول ندارم واین حرفاولی خب بازم میترسم‌دومی بیادوکمبودوحس کنه ازیه طرف اگه اقدام‌کنم وقتی بچه اولم میره کلتس اول بچه دومم دوسالشه سخت میس به نظرتون؟خیلی دودلم وازطرف دیگه میترسم دخترم بزرگترکه شدکمبودخواهریابرادروحس کنه چیکارکنم به نظرتون؟همه شرایطوتوضیح دادم بااین وجودچی پیشنهادمیدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بچه های منم با همین اختلافن اولی کلاس اول دومی دوساله 

گاهی اوقات پشیمون میشم از بچه ی دوم چون کیفیت رسیدگی به بچه ی اولم خیلی کمتر از سابق شده و از این بابت ناراحتم ولی دیگه نمیشه کاری کرد ناشکری نمیکنم

به آینده هم فکر کن. اگه وضع مالیتون خوبه که تو دوره‌ی جوونی جفت بچه‌هاتون می‌تونید حمایتشون کنین، دومی هم بیار. با این وضعیت کشور، هیچکس نمیتونه از صفر به جایی برسه. منظورم خرید خونه، ماشین، سرمایه برای ایجاد شغل و این هاس. 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بله بیار عزیزم

به نظرت ازلحاظ سنی به مشکل نمیخورن یعنی وقتی اون‌یکی به دنیابیادبچه اولم‌پنج سالشه وخب میترسم همودرک نکنن بچم شایدحسودی کنه البته طفلی همش بهم‌میگه مامان کی آبجی میره توشکمت منم بخاطرهمین به فکربچه ی بعدی افتادم

تک فرزندی خوب نیست. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

منم بچه دوممه،بااین شرایطی که گفتی احتمالا منم اقدام میکردم برای دومی

ببین منصفانه و منطقی فکرکن،شما نیمی از مسیرو تامین میکنید بقیه اش باخداست،الانیا توقع دارن تا ازدواج و بچه دار شدن بچه ات هم بتونی تامینش کنی!!!!!!!والله ماها اکثرمون باهیچی بزرگ شدیم و زندگیامون هم خداروشکر بد نیست

پس خواهرم از تو حرکت😉☺از خدا برکت

ببین بچه های منم با همین اختلافن اولی کلاس اول دومی دوساله  گاهی اوقات پشیمون میشم از بچه ی دو ...

میدونم برای اولی کم نمیذارم خودم خیلی پرانرژی وفعالم خداروشکرولی خب میترسم ازاینکه شرایط کشوربدترشه میترسم فقط بابت شرایط مالی وگرنه بقیه چیزافکرنکنم اذیتم کنه

تک فرزندی خوب نیست. 

به اینم فکرمیکنم اتفاقاگاهی اوقات میگم روزی که من وباباش میریم اون دنیابچم تنهای تنهامیمونه یاحتی نوه هام یه خاله یادایی ندارن حتی🥲🥲خیلی دلم میخواست چهارتابچه داشته باشم🥲🥲

به اینم فکرمیکنم اتفاقاگاهی اوقات میگم روزی که من وباباش میریم اون دنیابچم تنهای تنهامیمونه یاحتی نو ...

من تک فرزندم. خیلی بده. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏