2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دوم‌بیارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 23 پست

بهت خواهرانه توصیه میکنم نیاری، روز به روز زندگیا سخت تر میشه و اینکه وقتی دخترت رفت مدرسه خرجش دوبرابر میشه جدا از مسائل مالی من خودم به شخصه دوس ندارم یه آدم دیگه به آدمای دنیا اضافه کنم هرچقدرم خوب زندگی کنه بازم کمبودها  و شکست هایی رو تو زندگیش تجربه میکنه واسه همین دوس ندارم اصلا به دنیاش بیارم

وقتی بچه میاری تا زنده هستی مسئولیتش با پدر مادره و واقعا سخت ترین مسئولیت دنیاست 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
من تک فرزندم. خیلی بده. 

دوست داشتی خواهرداشته باشی یابرادر؟من حس میکنم اگه یه دختردیگه بیارم بهتره ولی خب ازیه نظرمبگم خودم هیچوقت طعم پسرداشتنوحس نمیکنم هم دلم پسرمیخادهم اینکه حس میکنم دخترباشه برای دختراولیم بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت خواهرانه توصیه میکنم نیاری، روز به روز زندگیا سخت تر میشه و اینکه وقتی دخترت رفت مدرسه خرجش دوبر ...

بخاطرخودم نیست اگه این حرفوقبل ازدختراولم میشنیدم شایدمیشدکاری کردولی الان یه دختردارم وخیلی تنهاست فقط میخام به دخترم فکرکنم همین🥲🥲😭

دوست داشتی خواهرداشته باشی یابرادر؟من حس میکنم اگه یه دختردیگه بیارم بهتره ولی خب ازیه نظرمبگم خودم ...

هم خواهر خوبه. هم برادر. 

ولی خودم بیشتر برادر دوست داشتم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

هم خواهر خوبه. هم برادر.  ولی خودم بیشتر برادر دوست داشتم.

پس ان شاءالله خدابه منم یه پسربده عزیزم شماهم‌فکرکن من خواهرتم هروقت دردودل داشتی ناشناس به خودم‌بگو❤️

پس ان شاءالله خدابه منم یه پسربده عزیزم شماهم‌فکرکن من خواهرتم هروقت دردودل داشتی ناشناس به خودم‌بگو ...

ممنون. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بخاطرخودم نیست اگه این حرفوقبل ازدختراولم میشنیدم شایدمیشدکاری کردولی الان یه دختردارم وخیلی تنهاست ...

من خودمم یه پسر دارم، و اتفاقا از وقتی مادر شدم تازه این چیزارو درک کردم

دخترت شمارو داره پس تنها نیست خودت تنهاییهاشو پر کن همبازی باش باهاش وقت بگذرون

البته عزیزم زندگی خودته من نظر خودمو گفتم ولی همش حس میکنم بزرگترین لطفی که میشه به بچت کرد اینه که به این دنیا نیاریش 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م