2777
2789

یه زن و شوهر میشناسم اوایل فکر میکردم دروغ میگن بچه دار نمیشن بعد دیدم نه واقعا دوست ندارن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که دلش بچه نمیخواد مشکل ذهنی و روانی داره و آسیب دیده

ولی من خودمم هنوز به این نتیجه نرسیدم که واقعا بچه میخوام

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
کسی که دلش بچه نمیخواد مشکل ذهنی و روانی داره و آسیب دیده ولی من خودمم هنوز به این نتیجه نرسیدم ...

من میترسم نتونم تو این زمونه تربیتش کنم...

همش میترسم یه اتفاقی بیوفته براش چه حالی میشم 

هنوز تجربع نکردم حس مادر شدن رو ولی وقتی میبینم مادر بودن یعنی فقط لحظه به لحظه ی زندگیت به بچت بستگی داره اینا همش منو میترسونه

من میترسم نتونم تو این زمونه تربیتش کنم... همش میترسم یه اتفاقی بیوفته براش چه حالی میشم  هنو ...

ببین به قول یه روانشناس بچه داری اصلا کار سختی نیست اگه اگاه و دانا باشی و محبت کنی

ادم وقتی بچه میاره باید از اول یه دور با بچه ش زندگی کنه و دنبا رو از دید اون ببینه غیر از این باشه هم خودت باختی هم بچه ت خوب تربیت نمیشه

ما نباید دیدمون به زندگی رو به بچه ها بخورونیم باید بهشون اجازه بدیم دنیا رو از دید خودشون تجربه کنن و یاد بگیرن

اگه برا تربیت بچه قبلش کتاب بخونی یا گوش بدی و نکات تربیتی رو همه رو بلد باشی خودتم فقط بهش محبت کنی بچه ی خوبی و کم مشکلی رو بار میاری

چند سالته الان عزیزم؟

ببین به قول یه روانشناس بچه داری اصلا کار سختی نیست اگه اگاه و دانا باشی و محبت کنی ادم وقتی بچه می ...

اونکه صد در صد با بچه خودتم بچه میشی

باهاش بازی میکنی،مدرسه میره باهاش بیدار میشی میری دنبالش یا درس میخونی 

از لحاظ محبت هم آدم شدید دل نازکی هستم تا جونم براش مایه میزارم ولی اینکه در آینده بچم آسیب ببینه تحملشو نمیتونم داتشه باشم 

من ۲۶ 

خب هنوز که جاداری عزیزم

من ۳۰ سالمه و میگم هنوز وقت هست ، بچه یذره دست و بال ادمم میبنده فعلا از زندگیت لذت ببر

بزار کار و زندگیتون روی غلتک بیوفته، وقتی هم پول کافی داشتید هم ذهن و روانتون اروم بود بچه بیار، برا تربیت بچه هم خیلی مطالعه کن و اگاه باشی، وقتی شروع کنی به یادگیری میبینی چقدر چیزا هست که روی روان بچه روی روابطش در اینده روی شخصیت و اعتماد به نفسش از همون بدو تولد و نوزادی و حتی زایمان تاثیر داره و مردم عادی هیچی نمیدونن و رعایت نمیکنن شاخ درمیاری که واقعا اعتماد به نفس توی نوزادی صفر تا ۱۴ ماهگی شکل میگیره، تا ۳۶ ماهگی هم پر و بال درمیاره و چه کارا که نباید بکنیم تا پرو بالشون نچینیم

یا مثلا در آینده بخاد بره شهر دیگه یا کشور دیگه،دور باشه ازم  چجور پدرمادر میتونه دوریه بچشو ت ...

والا اگه بچه ت رو درست تربیت کنی حتی شهر دورم بره بازم حواسش به پدرومادرش هست، این اشتباهه ادم نزاره بچه ش بره دنبال موفقیت، ما مالک بچه ها نیستیم فقط اونارو به این دنیا میاریم و مواظبشونیم تا به ثمر برسن

من خودم و همسرم رفتیم یه شهر دور ، مسلما برای خانواده هامون سخته ولی تا کی ادم خودخواهی کنه و زندگی یه نفرو ازش بگیره بخاطر دلتنگی و تنهایی خودش، و بچه ها هم نمیشه بچسبن به والدین و وابسته باشن و از رویا و زندگی خودشون بگذرن

من خودم تک فرزندم و تنها بچه ی پدرمادرم هستم 

بخاطر شغل شوهرم دارم میرم شهر دیگه 

و پدرمادرم قبول کردن ولی غصه و غم خوردنشونو کاملا حس میکنم و انگار قبولوندم بهشون 

میگم وقتی من دارم تنهاشون میزارم الان چقدر سخته تحملش براشون واقعا....اگه در آینده خودم جای مادرم باشم واقعا شاید نتونم دووم بیارم...براهمین نمیخام اصلا مادر بشم😔

شما به چه علت نمیارید؟

ما هنوز به ثبات مالی نرسیدیم و بچه هم خیلی هزینه داره نمیخوام تو بی امکاناتی بزرگ بشه و از خرجش بزنم

یکی هم اینکه فعلا اینده ای براش نمیبینم و نمیخوام تو مدارس ایران بزرگ بشه و یه مشت خزعبلات بریزن تو مغزش