2777
2789
عنوان

یه سوال درمورد حضرت عباس

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 33 پست
پسر امام علی برادر. امام حسین حسن  ولی پسر حضرت فاطمه نبودن پسر حضرت ام البنین بودن 3 تا بر ...

مضاتو خیلی دوسدارم 🤪

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالته که نمیدونی نکنه ۷ سالته بعید نیست از نی نی سایت 🤐🥴

منم 20سالمه و نمیدونستم ..الان فهمیدم ..چه ربطی به سن داره یه چیزی هیچ وقت دغدغه ی آدم نبوده که بخواد بره دنبالش و بفهمه ..همین

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

خب بسه یا منم بگم بله برادر بودن ؟ 🙂🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
بگو

بله برادر بودن 😐🎈 دورشون هم میگردم من 😍

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
فکر کنم کتاب دینی ما با کتاب دینی اهل سنت فرق داشته باشه 

دیگه اهل سنت هم میدونن اینو 😐🎈

بله برادر بودن 😐🎈 دورشون هم میگردم من 😍

ممنون گلم آگاه کردی😘😘

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
ممنون گلم آگاه کردی😘😘

خواهش میکنم 🙂🎈

منم 20سالمه و نمیدونستم ..الان فهمیدم ..چه ربطی به سن داره یه چیزی هیچ وقت دغدغه ی آدم نبوده که بخوا ...

عزیزم تو کتابهای درسی ازهمون ابتدایی اینهارو آموزش میدن هرکس بخونه دیگه میدونه نیازی ب دنبال این چیزها رفتن نیس قربونت برم

اصلا اینا هیچ یکی دوبار سریال مختارنامه رو دیده باشی میفهمی😂

من ب قربان ط،وحالت جذاب نگاهت😘😘😘😘                          

عزیزم تو کتابهای درسی ازهمون ابتدایی اینهارو آموزش میدن هرکس بخونه دیگه میدونه نیازی ب دنبال این چیز ...

خب یه بار می‌خونیم درسا رو برای امتحان بعدم یادمون می‌ره با هدف یادگرفتن که نمیخوندیم برا نمره میخوندیم :/ من کلی سوره حفظ بودم وقتی ابتدایی بودم الان فقط حمد و توحید یادمه .. وقتی پیگیرش نباشی یادت می‌ره خب .. بعد من تا الانم یکبار هم مختارنامه رو ندیدم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

دیگه اهل سنت هم میدونن اینو 😐🎈

نمی دونم والا شاید 

حقیقتش من به عنوان شیعه امامان اهل سنت رو نمی شناختم و نمی دونستم انواع فرقه ها هستند تا خودشون بهم اسم امامان شون گفتند، شاید این ها مثل ما باشند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خب یه بار می‌خونیم درسا رو برای امتحان بعدم یادمون می‌ره با هدف یادگرفتن که نمیخوندیم برا نمره میخون ...

ک اینطور

خب مختار رو حالا چرا ندیدی؟؟ی بار ببین ب نظرم قشنگه جدبش میشی

من ب قربان ط،وحالت جذاب نگاهت😘😘😘😘