من هیچ شناختی از ایشون ندارم دوستانی که میدونن ایشون برادر امام حسین بودن؟ چون یه فیلم در این مورد دیدم که توی قسمت بیوگرافی نوشته بود عباس بن علی برادر حسین بن علی
پسر امام علی برادر. امام حسین حسن ولی پسر حضرت فاطمه نبودن پسر حضرت ام البنین بودن 3 تا بر ...
مضاتو خیلی دوسدارم 🤪
از تلخترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگهای در میارن وقتی حلقه رو به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمیکردم که آدمیزاد :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم تو کتابهای درسی ازهمون ابتدایی اینهارو آموزش میدن هرکس بخونه دیگه میدونه نیازی ب دنبال این چیز ...
خب یه بار میخونیم درسا رو برای امتحان بعدم یادمون میره با هدف یادگرفتن که نمیخوندیم برا نمره میخوندیم :/ من کلی سوره حفظ بودم وقتی ابتدایی بودم الان فقط حمد و توحید یادمه .. وقتی پیگیرش نباشی یادت میره خب .. بعد من تا الانم یکبار هم مختارنامه رو ندیدم
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚