2777
2789
عنوان

بنظرتون این کار مناسب این خانمه

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 24 پست
کرایه اینجا ک میخوام برم در حد روزی ۶ تومن چون نزدیکه با ماشین میان دنبالم ولی اونجا ک دوره ماهی ۷۰۰ ...

کار دومیه که حقوقش بیشتره چه کاری هستش؟

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

کار دوم چی هستی

یکساعت تو راهه کارشم مثلا کارمند تلفنی یا پشتیبانی و اینجورچیزا

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار دومیه که حقوقش بیشتره چه کاری هستش؟

اون مرکز استه به خونشون دوره یکساعت 

مثلا اپراتوری و کارمتدی اینا حقوقشونم ۷ونیم بعضیاش ۸

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اون مرکز استه به خونشون دوره یکساعت  مثلا اپراتوری و کارمتدی اینا حقوقشونم ۷ونیم بعضیاش ۸

کارمندی بهتر از منشیه 

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

صبح ک ادم خوابش میاد 

نه بابا عادت میکنی بعدش میتونی ب کارات برسی تا ۷ شبسرکار بودن یعنی عملا همه کاراتو باید تعطیل کنی گردن تفریح دیگ کنسله چون منشی دکترم هستی مرخصی نداری دنبال ی کاری بگرد ک تو مواقع لزوم بتونی حداقل مرخصی بگیری

مهارت چیکار میخوام اخه هی میگید کار دیگه هست که نیاز به مهارت نداره کارمندی اپراتوریه برای مهارتایی ...

اینطور نیست من برنامه نویسم تو خونه دورکاری کار میکنم ماهی چهارده  با بیمه و عیدی سنوات 

عزیزم به غیرازارایشگری. کدوم حرفه بازارخوبی داره؟ کامنتت منو برد توفکرموفق بشم همیشه دعات میکنم

من چون برنامه نویسم بیشتر کامپیوتری میدونم طراحی لوگو، طراحی کارت ویزیت و... ادیت ویدیو (من تو کمتر از شش ماه یاد گرفتم هم بازار خوب داره هم دارند خوب)، طراحی سایت، ادمین اینستا، تولید محتوا سایت(این از بقیه مهارت کمتری میخواد و درآمد پایین ترب داره) میتونی شغل های که براش هست به خصوص دورکاری رو تو جابینجا ببینی 

حسابداری با نرم افزار (که خیلی راحته و کاربردش زیاده) خیلی کارا هست الان برای کسی که یکم مهارت داشته باشه کلی کار هست ولی متاسفانه همه به فکر این هستن که با تحصیلات کار پیدا کنند 

اینطور نیست من برنامه نویسم تو خونه دورکاری کار میکنم ماهی چهارده  با بیمه و عیدی سنوات

برنانه نویسی سخته و منم لبتاب که برای خودم باشه ندارم

برنانه نویسی سخته و منم لبتاب که برای خودم باشه ندارم

مهارت های راحت تر مثل طراحی لوگو اینا منظورمه یا حتی ادمین اینستا با ادمین اینستا هم راحت میتونی پول دربیاری یه کاری کن اگه پیش همین دکتر رفتی برای کار از کامپیوترش استفاده کن و تولید محتوا برای اینستا یاد بگیر و بعد یه مدت بهش پیشنهاد بده که خودت براش پیج بزنی و مدیریت کنی راحت میتونی پنج تومن هم برای اینکار ازش بگیری

مهارت های راحت تر مثل طراحی لوگو اینا منظورمه یا حتی ادمین اینستا با ادمین اینستا هم راحت میتونی پول ...

عزیزم نرفتم چون واقعا زور داره واسم بخاطر ۵ تومن حتی یه دستمال بکشم رومیزش 

اونجاام سیستم نداشت