2777
2789
عنوان

بنظرتون این کار مناسب این خانمه

298 بازدید | 24 پست

۲۴سالشه لیسانس الهیات از دانشگاه دولتی 

شغل منشی گری مطب از ۱۱صبح تا ۷ و اینکه جمعه و چارشنبه ها تعطیله بهشم گفتن یه خورده باید اینجا نظافتم انجام بدی هر از گاهی و فکر کنم باید چای ایناام ایشون بریزه برای دکتر 

حقوقشم ۵/۵۰۰هستش 

حالا چای ریختن مامانش گفت عیب نداره ولی اینکه طی بکشه اینا نه 

ما گفتیم بگه که نظافت نمیتونم انجام بدم ولی منشی بخواین هستم 

نظرتون ؟

کار دیکه میتونه بره با مترو ولی مسیرش دورتر میشه بعد فقط جمعه ها تعطیله کرایه باید بده ولی خب حقوقش ۷یا۸تومنه 

تعداد رای : 11
نظرسنجی
همین منشیه نزدیکه خوبه بره همینو
5
45%
نه بابا نره حتی اگه قرار باشه یک روز تو هفته تمیز کنه
2
18%
نظر دیگه دارم کامنت میکنم
4
36%

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۸ ساعت کار یعنی وزارت کار حقوقشم باید طبق وزارت کار باشه اصلا شغل خوبی نیس بره دنبال کار دیگ

دوروز تو هفته تعطیله 

حالا اوناش به کار ۵تومن میخواد بده درسته مطبش خیلی خلوته ولی چرا باید هرازگاهیم تمیز کنه مطبو 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

به نظرم اگه نیاز مالی فوری ندارد بهتره یه مهارت یاد بگیره و بعد با مهارتش کار کنه مثلا یه نرم افزار، ...

علاقه نداره اصلا 

تازه باید دستشویی هم بشوری چون اونم شامله نظافته وشستن سینک ظرفشویی ظرفو

اونو نگفتش فقط اشاره کرد به اتاق خودش که یه موقع مراجعه کننده ژلوبوتاکس داشتیم به خورده تمیزکاریم داریم نه خیلی

واااا خوب کسی که مهارت نداشته باشه واقعا شغل بهتری هم پیدا نمیکنه 

مهارت چیکار میخوام اخه هی میگید کار دیگه هست که نیاز به مهارت نداره کارمندی اپراتوریه برای مهارتایی ک گفتی حقوقش درحد هموناس تازه بعضی جاها دیدم کمترم هست عزیزم 

به نظرم اگه نیاز مالی فوری ندارد بهتره یه مهارت یاد بگیره و بعد با مهارتش کار کنه مثلا یه نرم افزار، ...

عزیزم به غیرازارایشگری. کدوم حرفه بازارخوبی داره؟ کامنتت منو برد توفکرموفق بشم همیشه دعات میکنم

باش اصن حق باتوعه👏
کرایه رو حساب برس  چون کرایه در ماه خیلی میشه  کسر کن بعد حقوق های خالص رو باهم مقایسه ک ...

کرایه اینجا ک میخوام برم در حد روزی ۶ تومن چون نزدیکه با ماشین میان دنبالم ولی اونجا ک دوره ماهی ۷۰۰تومن کرایه ولی خب حقوقش بیشتره بازم حداقل نمیگن نظافت کن

۵ونیم واقعا کمه من باشم قبدل نمیکنم تایمشم خوب نیس اصلا باز صب تا ظهر بود میشد بهش فکر کرد 

صبح ک ادم خوابش میاد