2777
2789
عنوان

حس ششمی لطفنه لطفا بیااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 328 پست
زمان دقیق واسه هیچکس نمیگم سال بعد این موقع یه فرد شاغل هستی امسال ازدواج نداری

@sss11   سلام عزیزم من  معلم میشم یا کارمند؟عزیزم میدانم امسال ازدواج نمی کنم،آن خانمی که برای پسرش پیش من خیلی تعریف می کنه هدفش چیه؟آیا من در نهایت با آن کسی که ازدواج می کنم همین هست؟مشخصات همسرم چیه؟ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@sss11      سلام عزیزم من  معلم میشم یا کارمند؟عزیزم میدانم امسال ازدواج نمی کن ...

هدفش به رخ کشیدن پسرشه. خیر با این اقا ازدواج نمیکنی، نمیتونم دقیق بکم کارمند یا معلم

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
هدفش به رخ کشیدن پسرشه. خیر با این اقا ازدواج نمیکنی، نمیتونم دقیق بکم کارمند یا معلم

من ۳۳سالمه ی نفر دوسداشتم ۵سالی باهم بودیم الان ۱ساله رفته بنطرت ازدواجم چطوره ک ازدواج میکنم اون پسر برمیگرده یان بایکی دیگ ازدواج میکنم

ممنون عزیزم  مشخصاتشو میتونی بگی😁ببخش خیلی سوال پرسیدم

قد بالای175،یه چیزی نزدیک هشتاد، شایدم یکی دو سانت بلند تر از هشتاد، سبزه، اندام متوسط، نه لاغر نه باشگاهی، وضعیت مالی معمولی رو به خوب. مو مشکی

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
قد بالای175،یه چیزی نزدیک هشتاد، شایدم یکی دو سانت بلند تر از هشتاد، سبزه، اندام متوسط، نه لاغر نه ب ...

ااخلاقی چه حسی راجبش دارین 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

چرا پست دومم و گلم نمیگی

دوباره بگو گم کردم

من ۳۳سالمه ی نفر دوسداشتم ۵سالی باهم بودیم الان ۱ساله رفته بنطرت ازدواجم چطوره ک ازدواج میکنم اون پس ...

با یکی دیگه

@sss11 عزیزم مشخصات کسی که باهاش ازدواج می کنم حس می کنید چیه و به چه طریقی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

قد بالای175،یه چیزی نزدیک هشتاد، شایدم یکی دو سانت بلند تر از هشتاد، سبزه، اندام متوسط، نه لاغر نه ب ...

عزمزمه جواب منو میدی اون تاپیکت پرسیدم ازت

با علی ازدواج‌میکنم‌یا کس دیکه اگه با علی کی میاد خاستگاری دوسم داره

در من خری به گل نشسته=/!🫏
میشه بگی حس رضا بهم‌جیه؟

نمیتونم بگم دوست داره، ولی گاها بهت فکر میکنه