2777
2789
سعی کن پوشش و استایلت خوب باشه  یکم سنگین و کم محل باش(با دست پس بزن با پا پیش بکش) کلا از خود ...

اره فک میکنم حتی اگ منو نخاد هم خوبه ک ی دختر سرسنگین باشه حداقل آرامش دارم ک بخاطر ی پسر خودمو کم ارزش نکردم باهاش نگفتم نخندیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید مخاسته ببینه تو چجور با ی پسر رفتار میکنی

چی بگم والا از خیلی قبلتر زیر نظر گرفته بود منو به روی خودش نمی اورد البته من همیشه فکر میکردم نامزد داره چون با یکی سه سال دوست بود که اخرش جدا شدن من نمیدونستم جدا شده . همه یجوری حرف میزدن که انگار نامزد کرده بودن تا این حد 

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
چی بگم والا از خیلی قبلتر زیر نظر گرفته بود منو به روی خودش نمی اورد البته من همیشه فکر میکردم نامزد ...

درست همونجا ک فکرشو نمیکنی ینفر پیدا میشه بهت پیشنهاد میده قسمت هر چی باشه همونه آدم فکرشم نمیکنه

درست همونجا ک فکرشو نمیکنی ینفر پیدا میشه بهت پیشنهاد میده قسمت هر چی باشه همونه آدم فکرشم نمیکنه

سعی کن عادی باشی نه خودتو بگیر نه یجوری باش که فک کنه داری پا میدی بهش.همونجوری که با بقیه رفتار میکنی با اونم همونطور.وقتی یه مردی آدمو بخواد هرجور شده دلت بدس میاره نیازی نیس خودتو نزدیک کنی بهش یه یجوری رفتار کنی که مثلا من محلت نمیکنم.کاملا عادی

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.