2777
2789

سلام (خواهش میکنم تا آخر بخونید) 

اگر میشه لطف کنید اول و آخر دعاهاتون صلوات بفرستین خیلی خیلی تاثیر داره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل و فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج 

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) همه مسلمانان جهان حاجت روا بشن و 

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) همه بیماران اسلام شفای عاجل و کامل پیدا کنند 

اگر رفتید حرم انشاالله به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) زیارتتون قبول باشه و اگه میشه به نیابت از همه مسمانان نماز زیارت بخونید  

الهی آمین

التماس دعای فراوان برای ظهور آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 🙏(اللهم عجل لولیک الفرج) 

و 

التماس دعای فراوان برای شهادت بنده حقیر 🙏

میشه برای من هم به اسم دعا کنید 🙏

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل و فرجهم 

مهدی هستم

ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش نمیاد فامیل کربلا بره 😂💔

ولی اگه بره ، پول میدم و میگم باهاش برام ی سوغاتی بیار 😁❤️ 🤣💔 

مادر شوهر بیشوووورم چند وقت پیش رفته بود ، پول دادم ، واسه عطر و چادر و حوله و سجاده و خوراکی و از این جور چیزا آورد 🤣🤣💔 خیلییییییی بیشوره خیلییییییییییییییییییی زیاااااااااد 

هیچی خیلی صمیمی هستی یکم تنقلات می‌خرید 

اگر با کاروان خوب رفته همه چی فراهم لازم به خوراکی نیست

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

معمولا وقتی که برمیگردن کادو میبرن میدن،وقتی که میرن نیاز نیست چیزی بدیم ببرن با خودشون 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
آره فکر خوبیه. کاش زودتر میپرسیدم

ضایع نیست بنظرتون ؟؟؟

آخه آجیل به چه دردش میخوره 🧐🧐

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

ما معمولا کسی میره سفر قبل خدافظی یکم براش تنقلات میبریم اجیل کیک یا حتی شده چند تا بسته بیسکوییت به عنوان تو راهی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست