2777
2789
عنوان

ایا دارم سکته قلبی میکنم؟

408 بازدید | 15 پست

درد شدید معده دارم و قلبمم درد میکنه. اما به چانه ام نمیزنه. امروز خیلی ناراحت بودم. نمیدونم عصبی هست یا داره تبدیل به سکته میشه. معده دردم خیلی شدیده. البته من سابقه قلب درد بدلیل اضطراب هم دارم اما الان هر دو داره خیلی اذیتم میکنه بخصوص معده. تنها هم هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکل قلبی نداری و فشار و ....نه یه حمله عصبی بوده یا درد عصبی 

هنوزم خیلی درد میکنه. خواب بودم بیدار شدم دیدم اینجوری شده. نه مشکل قلبی ندارم. اما گاهی سکته هم ناشی از فشار عصبیه

هنوزم خیلی درد میکنه. خواب بودم بیدار شدم دیدم اینجوری شده. نه مشکل قلبی ندارم. اما گاهی سکته هم ناش ...

نه سکته نیست اصلااااا فقط حمله عصبی برو کلینیک نوار قلب بده حتما ولی نترس 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
عزیزم معده میزنه به قلب  قلب نمیزنه به معده  معده عصبی داری مثه من

چرا عزیزم

سکته قلبی بخاطر مسدود شدن و تنگ شوم رگ های کرونری هستش‌ وقتی رگا های کرونری مسدود بشن به قلب خون و تغذیه و اکسیژن لازم نمیرسه و بیشتر یاخته های اون میمرن‌ و کار پمپاژ خون درست نمیشه که بخواد خونه به سراسر بدن بره و معده بخاطر اینکه HCL داره تقریبا حساس ترین اندام هستش و نسبت به این اتفاق واکنش نشون میده

اسی جان زنگ بزن اورژانس بهتر راهنماییت میکنن🤍