2777
2789
عنوان

معده

5050 بازدید | 40 پست

سلام کسی اینجا بوده مشکل متاپلازی روده داشته باشه من جواب آندوسکوپی دکتر گفت کمی تغیر شکل سلول معده داری گفت  نگارنده نباش با دارو رژیم غذایی چیزی نیست خیلی نگرانم استرس شدید دارم کسی داشته درمان شده خواهش میکنم چیز بد نگید من خیلی استرس دارم دوروز کارم گریه هست 

سلام  نگران نباش  فقط از استرس و تنش و عصبانیت دور باشید  با دارو  و رژیم غذا ...

توروخدا چیزی یعتی نیست پس چرا تو اینترنت میزنه سرطان شما سابقش داشتید خدایی نکرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله  فقط استرس نداشته باش  با دارو درمان می شوید

الهی فدت شم اولین نفری هستی که بعد دکتر منو نترسوندی میشه بپرسم دارو چی استفاده کردی ؟چقدر زمان برد خوب شدید 

متاپلازا یه ضایعه پیش سرطانیه یعنی حداقل 5 سال با سرطان فاصله دارید و فرصت طلایی دارید که هرچیزی که عامل این مشکله برطرف کنید

درمان التهاب معده، درمان قطعییییی هلیکوباکتر، رعایت رژیم غذایی و...

بعدم کی گفته متاپلازا یعنی سرطان،دور از جون همگی مادر من بدون متاپلازا سرطان معده گرفت، حرص و جوش و خودخوری از متاپلازا بدتره

متاپلازا یه ضایعه پیش سرطانیه یعنی حداقل 5 سال با سرطان فاصله دارید و فرصت طلایی دارید که هرچیزی که ...

مادر شما درمان شدن ....میدونستم مشکل من چیه من دوسال افسردگی بعد زایمان گرفتم که استرس شدید اومد سراغم الان میترسم تین استرسی تشدید کنه آخه کنترل استرسام خیلی سخته ......چه رژیم غذایی رعایت کنم دکتر تا حدودی گفت 

مادر شما درمان شدن ....میدونستم مشکل من چیه من دوسال افسردگی بعد زایمان گرفتم که استرس شدید اومد سرا ...

شکر خدا مادرم تحت درمانه، بیماری مادرم برام انقدر سنگینی بود و به حدی اضطراب کشیدم که روده هام ریخت بهم، فوق تخصص گوارش گفت مشکل جسمی نیست باید بری روانپزشک، 2ماه کلنجار رفتم با خودم و دیگران چون میگفتن دکتر دارو میده فقط بخوری و بخوابی و اثر خاصی نداره، بلاخره رفتم پیش روانپزشک و شرح حال دادم و ... داروهایی داد که خیلی آرومم کرد ولی خواب آورم نبود

خلاصه خواستم به عنوان یه تک فرزند داغون شده بهت بگم، تو مال خودت نیستی و باید اووووولا جسمت رو کاملا درمان کنی، بعدم بری سراغ روحت و با یه روانپزشک خوب روحتم درمان کنی تا یه مامان سالم و سلامت برا بچه ات باشی تا اون سالم و سلامت باشه

شکر خدا مادرم تحت درمانه، بیماری مادرم برام انقدر سنگینی بود و به حدی اضطراب کشیدم که روده هام ریخت ...

الهی همیشه سلامت باشن مت خیلی نگرانم میترسم جدی بشه منم باید برن روانپزشک چون خیلی استرس دارم 

مادر شما درمان شدن ....میدونستم مشکل من چیه من دوسال افسردگی بعد زایمان گرفتم که استرس شدید اومد سرا ...

من پولیپ و سوزش معده داشتم

رژیمی که دکتر بهم داد رو حدودی یادمه:

هر چیز ترش و شور ممنوع: ترشی، شور ، لواشک و آلوچه، سرکه، آبلیمو لیمو، مرکبات جز لیموشیرین ....

نوشیدینی های گازدار از دوغ تا نوشابه ممنوع

انواع کاکائو، قهوه، نسکافه، چای پررنگ ممنوع

ادویه های تند و تیز و سوسیس و کالباس و هر نوع فست فود و سس کچاپ ممنوع

پرخوری ممنوع و خوردن مواد نفاخ محدود(مثلا آش رشته در حد یه کاسه کوچیک خورده بشه)

منظور از ممنوع حرام نیستا، منظور از برنامه روزانه خارج بشه و مثلا هفتگی یا ماهانه جهت رفع هوس مصرف بشه، مثلا من گفتم اخه چطوری چایی نخورم، گفت روزی یه دونه کم رنگ بخور