2777
2789
عنوان

معده

| مشاهده متن کامل بحث + 5050 بازدید | 40 پست
هلیکوباکترو اکثرا دارن ولی وقتی همراه عوارضه باید درمان بشه مادرم هلیکوباکتر داشت ،دکتر دارو میداد، ...

الان حال مادرتون چطوره؟ در چه مرحله ای هستن؟

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 
کاهش وزن یعنی یا دفع زیاده یا کم غذایی درسته؟

برای مشکلات روده میشه دفع زیاد،

برای معده از خرابی معده هست که علت میشه حجم کم معده و اختلال در تولید اسید و عدم جذب خود معده(خصوصا B12)

مادرم 2سال کمبود آهن داشت(کمبود اسید) و چون خون مخفی در مدفوع منفی بود، دکتر بنا رو بر کمبود تغدیه گذاشت و فیفول داد که چون اسید نبود که باعث جذبش بشه خوردن اونم اثر خاصی نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول زیر نظر فوق تخصص گوارش پولیپ معده امو برداشتم و دارو گرفتم و رژیمو رعایت کردم، بعدم برا اضطرا ...

سلام منم سوز ش معده داشتم پولیپ بود برداشتم نوشته دسپلازی  ضعیف ولی باز سوزش دارم تا پشتم دکتر هم نه رژیم گفت نه چیز دیگه فقط امپرلزول  نوشت. شما خوب شدین؟

سلام منم سوز ش معده داشتم پولیپ بود برداشتم نوشته دسپلازی ضعیف ولی باز سوزش دارم تا پشتم دکتر هم نه ...

سلام، منم همچنان دارو افسردگی مصرف میکنم و رژیم رعایت میکنم که نکنم سوزش معده و رفلاکس و... البته هنوزم عصبی میشم معده ام بهم میسوزه

برا دیسپلازیا باید طولانی مدت حتمااااا زیر نظر پزشک باشید که خدایی نکرده پیشرفت نکنه و سرطانی نشه، آمپیرازول هم دوز و دوره مصرف داره ، مصرف خودسرانه بیشتر از تجویز همونم باعث تغییر در دیواره معده میشه و ریسک ابتلا به سرطان معده رو بالا میبره(منظورم اینه اگر خواستید دکتر عوض کنید بهش مدت و دوز دارو رو بگید)

سلام، منم همچنان دارو افسردگی مصرف میکنم و رژیم رعایت میکنم که نکنم سوزش معده و رفلاکس و... البته هن ...

د ضمن دکار اصلا بهم نگفت بیا گفت خوشیخنلاه مشکلی نیس اگه پولیپ میماند خطرناک بود

د ضمن دکار اصلا بهم نگفت بیا گفت خوشیخنلاه مشکلی نیس اگه پولیپ میماند خطرناک بود

بله دقیقا درست گفت، امروزم دکتر بابایی تو طبیب راجب همین موضوغ حرف میزد، که نمک و هر چیز با طعم ترش مضره 

به جاش ویتامن سی و چند مورد دیگه که یادم نیست خوبه 

پیشنهاد میکنم از تلوبیون ببینید