بچه ها چند روز پیش کار در منزل تو دیوار پیدا کردم پیام دادم بهش گفت ۱۰۰ واریز کن میدونستم احتمال ۹۹ درصد کلاهبرداره اما گفتم شااااید نباشه ۱۰۰ تومن هم پولی نیست زدم براش حالا قراره فردا بیاره برام چشمم آب نمیخوره بیاره
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه بارم من همچین آگهی دیدم اون بسته بندی چای بود میگفت همه چی رو ما میدیم فقط باید هزینه دستگاه پرس که مارک چای رو هم داره از شرکت بخری مبلغ اون بالا بود ۶۰۰ اینا من اعتماد نکردم حالا ایشالله برای شما میاره
اگه آورد لطفاً خبر بده
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍