2777
2789
عنوان

فردا انتقال جنین دارم میشه بادل های پاکتون برام صلوات بفرستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 67 پست
من سال ۹۷ انتقال دومم مثبت شدم. دخترنازم الان ۵سالشه. قسمت خودت ان شاءالله. برای بچه ی دوم و سوم در ...

ای جانم الهی که عاقبت بخیر و خوشبخت و موفق بشه و خدا یه برادر و یه خواهر دوقلو نصیبش کنه🥺😍 برام دعاکنید من ب دعای دیگران خیلی اعتقاد دارم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
فقط خودم .... نمیدونی چقدر دلشکسته ام ، شوهرم تاحالا بخاطرمن هرکاری بگی کرده 😔 الانم خونمون را گذا ...

ان شاالله این سری مثبت میشه

و خدا بهت یه دوقلو سالم میده

انقدر زندگیت شلوغ شه ندونی چطور گذشت😍😍و خوش باشی همیشه 

لبخند رو لبت باشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاله که خدا جواب زحماتتو بده برات ازته دلم دعا میکنم منم ۴بار ای وی اف کردم تا نتیجه گرفتم  ...

عزیزم چرا سه دفعه قبل با شکست مواجه میشد؟؟؟؟؟ 

خداروشکرکه پاداش تلاشت را دیدی ....

فقط خودم .... نمیدونی چقدر دلشکسته ام ، شوهرم تاحالا بخاطرمن هرکاری بگی کرده 😔 الانم خونمون را گذا ...

مشکلت چیه؟

عزیز دلم ناراحت نباش. ان شاءالله با اومدن نی نی، همه ی غصه ها شسته میشه و میره.

ان شاءالله جواب مثبت گرفتی، منو هم خبر کن.

من روزی که انتقال داشتم، شب قبلش تا ۳ و ۴ بیدار بودم، بیرون بودیم. وقتی انتقال دادم، رو همون تخت، خوابم برد😁

همه داشتن باهم حرف میزدن، من خواب بودم، فک کنم همین باعث شد بگیره، چون استرس ازم دور شد

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ان شاالله این سری مثبت میشه و خدا بهت یه دوقلو سالم میده انقدر زندگیت شلوغ شه ندونی چطور گذشت😍😍و ...

ارزوی قلبی منه😍😍😍🥺 ان شاءالله ....

ممنونم بابت انرژی مثبتی که بهم دادی

ای جانم الهی که عاقبت بخیر و خوشبخت و موفق بشه و خدا یه برادر و یه خواهر دوقلو نصیبش کنه🥺😍 برام دع ...

حتما دعاگوتم ان شاءالله

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
مشکلت چیه؟ عزیز دلم ناراحت نباش. ان شاءالله با اومدن نی نی، همه ی غصه ها شسته میشه و میره. ان شاءا ...

ای جانم 😂 خسته نباشی ،،،، 

مشکلم نقص سیستم ایمنی بدن هستش که جنین را میکشه و نمیذاره لانه گزینی کنه

ارزوی قلبی منه😍😍😍🥺 ان شاءالله .... ممنونم بابت انرژی مثبتی که بهم دادی

میدونی دیگه استرس خوب نیس

رفتی اونجا اگر استرس داشتی بگو یه قرص بهت بدن..

استراحتم تا وقتی مثبت شدی ادامه بده

فکر کن تا ماه بعدش میری صدا قلب نی نی تو گوش میدی

برای اینکه روزات هم زود بگذره یه  سریال خوب ببین

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ای جانم 😂 خسته نباشی ،،،،  مشکلم نقص سیستم ایمنی بدن هستش که جنین را میکشه و نمیذاره لانه گزی ...

ان شاءالله این بار حامله ای.

شهرک سلامت میری؟

جنین های منم اونجان، اگه رفتی به بچه هام سلام برسون😁

منم اندومتریوز کوفتی دارم. سه هفته پیش لاپارا کردم، لوله ها و یکی از تخمدانامو برداشتم

[QUOTE=319462320]ان شاءالله این بار حامله ای. شهرک سلامت میری؟ جنین های منم اونجان، اگه رفتی به بچه هام سلام برسون

ن عزیزم من تو بهشتی میرم😂 حیف که نمیرم وگرنه سلامشون میرسوندم و بوسشون هم میکردم🥺😘 ان شاءالله.....

امیدوارم که خیلی زود خوب خوب بشی و اندومتریوزت دیگه برنگرده و همیشه سلامت و شاد. باشی کنار نی نی هات😍 

میدونی دیگه استرس خوب نیس رفتی اونجا اگر استرس داشتی بگو یه قرص بهت بدن...من دیدم میدادن میگفتن مشک ...

ممنونم از توضیحاتت ....چشم بهشون میگم انشاالله که بهم میدن ...توکل به خدا من راضیم به رضاش 

[QUOTE=319462320]ان شاءالله این بار حامله ای. شهرک سلامت میری؟ جنین های منم اونجان، اگه رفتی به بچه ...

ممنون عزیزم

ان شاءالله تو هم ۸تا جنینت تبدیل به بچه بشه و ۸تا بچه بیاری😁

ممنون عزیزم ان شاءالله تو هم ۸تا جنینت تبدیل به بچه بشه و ۸تا بچه بیاری😁

وای چه شود ، باید یه مینی بوس یا ون بخریم که جامون بشه😍😂😍 ان شاالله خدا به شماهم ی دوقلوی خوشگل و سالم و تپل بده 

عزیزم بروپیش رویاشرکت برای نقص ایمنی اون کمکت میکنه براباروری

عزیزم خانم شرکت سرطان گرفتن و دیگه کار نمیکنن ،دستیارهاشون هم متاسفانه کار نمیکنن...تصمیم دارم برم پیش شاکریان