2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه پوشوندن موهای سفید رنگای شماره ۴و۵ هر رنگی که میخوای با اکسیدان۶ قاطی کن ولی باید غلیظ تر از حالت عادی باشه بافتش یچیزی بین ماست چکیده و سس همونجوری یکم سفت باشه

Life is too short to not enjoy

من m4  میزنم

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

معمولا باید رنگ تیره بزنی که بگیره مثلا مامانم بالای پنج بزنه اصلا نمیگیره باید شماره ۳ و ۴ باشه نها ...

تا حالا ۳ و ۴ رو امتحان نکردم، آخه میگن موهای سفید رو بیشتر میکنه ولی فکر کنم چاره‌ای نباشه

اگه سفیدی موهات زیاده دکلره کن رنگ روشن بزار اینجوری بهتره یه خوبی داره موهات از ریشه دربیاد تو چشم نمیاد

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

تا حالا ۳ و ۴ رو امتحان نکردم، آخه میگن موهای سفید رو بیشتر میکنه ولی فکر کنم چاره‌ای نباشه

نه عزیزم باعث بیشتر شدن موی سفید که نمیشه ولی مطمئن باش این شماره ها حتما رنگ میگیره