2777
2789
عنوان

اینستا نصب کنم؟ یا نه؟

315 بازدید | 23 پست

۱۹ سالمه 

دبیرستان ک بودم نمیزاشتن البته مامانم نمیزاشت ولی بابام چون بهم اعتماد داره هیچ وقت محدودم نکرده

اون اولا گوشی میخاستم مامانم مخالف صد درصد بود ولی بابام برام خرید بعد خاستم تل نصب کنم مامانم غرغر کرد ولی بابام گفت نصب کن. سره بیرون رفتن هم مامانم دعوا راه انداخت ولی بابام حرفی نداشت

دیشب من ب بابام گفتم اینستا نصب کنم؟ گفت نصب کن باز مامانم گف ن😐

این مامانا چشونه واقعا؟؟؟؟؟

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!

نه  زندگیتو کن هیچی نیست توش من مدتیه حذف کردم 

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان کسی که از 14سالگی اینستا داره... هیچوقت واردش نشی بهتره چون اصلا نمیتونی ازش دل بکنی و کل وقت وهزینه و نتت میره به فنا

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

انصراف دادم دوباره میخام کنکور بدم

اوه کنکوری هم ک هستی ابدا نصب نکن دلسوزانه میگم

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
به عنوان کسی که از 14سالگی اینستا داره... هیچوقت واردش نشی بهتره چون اصلا نمیتونی ازش دل بکنی و کل و ...

بنظرت بعد کنکور نصب کنم؟

ن خوب نیست بیخیال شو من اولا داشتم خیلی تو زندگیم تاثیر بدی گداشت پاک کردم الان چندین ساله خیلی راحت شدم، شوهرم داره ولی خب وقت نمیکنه بره 

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

انصراف دادم دوباره میخام کنکور بدم

رشته چی بود ؟

هدفت چیه؟

حدس زدم آخه با ورود به دانشگاه سختگیری هها کمتر میشه😅

حالا بنظر منم نصب نکن چون داری درس میخونی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
ن خوب نیست بیخیال شو من اولا داشتم خیلی تو زندگیم تاثیر بدی گداشت پاک کردم الان چندین ساله خیلی راحت ...

خب اگ چیزای بد و دنبال نکنی چی؟