2777
2789
عنوان

کی شوهرش اینطوریه؟؟؟

219 بازدید | 12 پست

شوهرم صبح تاغروب سرکاره وقتی برمیگرده و زمانی ک سرکاره مهربونه 

(البته خود شوهرم زودجوش و زود عصبی میشه)اما مهربونه و زود پشیمون میشه 

ولی تعطیلات و جمعه ها وقتی از خواب بیدارمیشه پرخاشگر و بداخلاقه و همش پیله میکنه و بهونه میگیره و تا عصر اینطوریا کم کم بهترمیشه بعضی وقتا هم مثلا تاوقتی بزنه بیرون و برگرده مثلا صبحی ظهری بره بیرون چیزی بخره یا بنزین بزنه و برگرده هم این پرخاشگریش فروکش میکنه و خوب میشه

نمیدونم چرا اینطوریه؟؟

حتی شک کردم گفتم شاید اعتیاد داره تست ۵ کاره اوردم ازش گرفتم بدون اینکه بفهمه اما منفی درومد وچیزی مصرف نمیکنه فقط سیگار خیلی میکشه 

ایا کسی هم شوهرش اینطوری بوده؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌خوام ته دلت رو خالی کنم در کل آدم بدبینی هم نیستم ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه میدونی با کس ...

پرینت تماساش و میگیرم 

و در نظر دارمش و یواشکی چک میکنم حتی پرینت گرفتم ک گفتم شاید گوشی مخفی داره از سیم ایرانسلو همراه اول چک کردم فقط شمارهای ک الان داره درومدن 

خودش سابقه خیانت داشته اما توبه کرده وخیلی خوب شده منم چیزی ندیدم 

میدونی چیه اون فقط بامن اینطور نیست حتی روز جمعه بیدارشیم بریم ناهار خونه مادرشوهرم بازم همینه و همش با برادرش بحثو دعوا میکنه و به همه میپره 

حتی دیروز با دادشش رفتن تایجایی اون حتی گوشیش و گذاشت و رفت واونم با داداشش رفته بود وقتی برگشت ارومتر شده بود 

من خوابم میاد و صبح ها قبل چایی اینجوریم اون لابد به خاطر سیگاره اینجوری میشه

اونم سیگار ک میکشه قشنگ اروم میشه منم شک کردم گفتم بخاطر سیگاره شاید 

ولی اون میگه چون گرسنه بیدار میشم وتا سیربشم یالا آروم میشم

نمی‌خوام ته دلت رو خالی کنم در کل آدم بدبینی هم نیستم ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه میدونی با کس ...

من خیلی شکاکم و این حرفت باعث شد بیشتر شک کنم بااینکه چیزی ازش ندیدم ای بابا🥲

خوبه پس خدا رو شکر این مورد کنسله

درسته امامن شکاکم ولی خب از یطرف فکر ک میکنم میبینم فقط بامن اینطور نیست وقتی از خواب بیدار میشه وبریم جایی به همه میپره از مادرش گرفته تا برادر و خواهراش

اونم سیگار ک میکشه قشنگ اروم میشه منم شک کردم گفتم بخاطر سیگاره شاید  ولی اون میگه چون گرسنه ب ...

من طوریم شوهرم میگه چایی ت رو بخور بعدا باهات حرف  میزنم

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم