2777
2789
عنوان

بچه‌ها خیلی بد شد بنظرتون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 35 پست
وقتی اسمش تو شناسنامت نیست چه لزومی داره اصلا مطرح کنی؟

آخه وام ازدواج رو گرفتیم میترسم از وام ازدواج بفهمه وگرنه باکره ام هستم و اسمی تو شناسنامم نیست 

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
نه عزیزم الان انقد وضع اقتصادی داغونه که کسی همچین فکری نمیکنه ، منم شرایط مشابه تو رو داشتم همسرم ا ...

خداخیرت بده همش دارم خودخوری میکنم میگم طلاقمو میخوام بهش بگم با خودش نگه بخاطر همین انقد آسون گرفته و زیاد دیگ بهم اهمیتی نده 

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گند نزدی حرف خوبی زدی دیگ بیخیال شو .حالا خونه وماشین داره؟

فقط ماشین داره 

اره گند زدم میشه بگید چجوری درستش کنم

از اینن به بعد سعی کن حرف دلتو بزنی و اون چیزی ک عرفتره  اینطوری بهتره مثلا اگه راجع به درآمد یا خونه پرسید بگید برای اول زندگی توقع بهترین درآمد و ماشین یا خونه بی انصافیه ولی منم به هرحال به نظرم یه استانداردایی در نظرگرفته بشه بهتره  

پس امکان داره برات عروسی نگیره

دلم برای خودم میسوزه بخاطر عقدی ک یک هفته هم نشد باید از عروسی ... بگذرم 

نه اتفاقا دوباره ک صحبت کردین بگو تجربه ثابت کرده انسان خوب و منطقی خیلی مهم تر از پول و ثروته چون پول و ثروت بعدا به دست میاد اما کسی ک انسان خوبی نباشه مناسب زندگی نیست 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
از اینن به بعد سعی کن حرف دلتو بزنی و اون چیزی ک عرفتره  اینطوری بهتره مثلا اگه راجع به درآمد ی ...

الان بنظرتون خیلی بد شد؟ 

نه اتفاقا دوباره ک صحبت کردین بگو تجربه ثابت کرده انسان خوب و منطقی خیلی مهم تر از پول و ثروته چون پ ...

اینو گفتم ک طرف خونه و ماشین داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه چه بدرد من میخوره بنظرتون خوب گفتم ؟ کمی گندی ک زدمو جبران میکنه؟؟

الان بنظرتون خیلی بد شد؟ 

نه بابا اصلا نگران نباش اینجوری ک گفتین خوششون اومده مث اینکه 

فقط توقعات لازم رو باید داشته باشین خیر سرش میخواد داماد شه هاااا   شمام حکم مجردو داری نه مطلقه 

توقعاتتو پائین نیار پشیمون میشی 

دلم برای خودم میسوزه بخاطر عقدی ک یک هفته هم نشد باید از عروسی ... بگذرم 

چرا همچین فکری میکنی طرف یبار عروسی میکنه طلاق میگیره دوباره ازدواج میکنه واسه بار دوم عروسی میگیره اونوقت تو حالا توعقد جداشدی دخترم هستی میخوای عروسی نگیری اشتباه نکن حرف دلتو بزن با طرفت روراست باش اینطوری کوتاه بیای همش توزندگیت باید کوتاه بیای از خواستهات بگذری حسرت بخوری .حرف خونه وماشین که بیخیال ولی عروسی رونگذر بگو دوسدارم جشن باشه

نه بابا اصلا نگران نباش اینجوری ک گفتین خوششون اومده مث اینکه  فقط توقعات لازم رو باید داشته ب ...

من بخاطر طلاقم خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین میشه راهنماییم کنید چجوری توقعاتی داشته باشم و بهش بگم با توجه به این گندی ک زدم

اینو گفتم ک طرف خونه و ماشین داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه چه بدرد من میخوره بنظرتون خوب گفتم ؟ ک ...

اتفاقا خوب گفتی و اصل مطلب رو رسوندی 

ان شالله عروسی هم میگیرین 

ی بنده خدایی تو فامیل شرایط جوری پیش رفت ک مجبور شدن عروسی رو کنسل کنن 

نزدیک ماهی ک قرار بود عروسی بگیرن پدرشوهرش گفت حالا ک قراره  آتلیه برین و لباس عروسی بپوشی ی عروسی مختصرم میگیریم 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
چرا همچین فکری میکنی طرف یبار عروسی میکنه طلاق میگیره دوباره ازدواج میکنه واسه بار دوم عروسی میگیره ...

چجوری بهش بگم که نگه با خودش اول کاری زد زیر حرف خودش؟

من بخاطر طلاقم خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین میشه راهنماییم کنید چجوری توقعاتی داشته باشم و بهش بگ ...

اولا شما گند نزدی   وقتی ام گند میزنی اصلا به رو خودت نیار     والا بابا انگار بقیه چجوری رفتار میکنن

طلاقتم خدا دوست داشته که با آدم اشتباهی ادامه ندی آدم قبلی ارزش تورو درک نمیکرده الانم انشالله با چشم باز و دقت بالا انتخاب کن عجله نکن برای عقد یه مدت در ارتباط باشین انشالله خیره

کتابای کمک فردی و فیلمای انگیزشی اینستا خیلی میتونه بهت کمک کنه