من ۲۴ سالمه یه خواستگار اومد برام بهش برگشتم گفتم اصلا خونه و ماشین برام مهم نیست و اون خیلی تعجب کرد گفت مگه میشه و متاسفانه دوباره من آخر خواستگاری باز گفتم اصلا مادیات برام مهم نیست (خواستم خیرسرم جلسه بعدی ک تو عقد طلاق گرفتم و البته باکره ام و اسم تو شناسنامم نیست بگم با خودش بگه اینک مادیات براش مهم نیست و دخترخوبیه حیفه از دستش ندم) حالا الان همش ناراحتم میگم با خودش نگه چون طلاق گرفته اینقدر آسون گرفتن خودشو خانوادش🤦
بچهها چجوری گندمو درستش کنم
میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از اینن به بعد سعی کن حرف دلتو بزنی و اون چیزی ک عرفتره اینطوری بهتره مثلا اگه راجع به درآمد یا خونه پرسید بگید برای اول زندگی توقع بهترین درآمد و ماشین یا خونه بی انصافیه ولی منم به هرحال به نظرم یه استانداردایی در نظرگرفته بشه بهتره
نه اتفاقا دوباره ک صحبت کردین بگو تجربه ثابت کرده انسان خوب و منطقی خیلی مهم تر از پول و ثروته چون پول و ثروت بعدا به دست میاد اما کسی ک انسان خوبی نباشه مناسب زندگی نیست
من بخاطر طلاقم خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین میشه راهنماییم کنید چجوری توقعاتی داشته باشم و بهش بگ ...
اولا شما گند نزدی وقتی ام گند میزنی اصلا به رو خودت نیار والا بابا انگار بقیه چجوری رفتار میکنن
طلاقتم خدا دوست داشته که با آدم اشتباهی ادامه ندی آدم قبلی ارزش تورو درک نمیکرده الانم انشالله با چشم باز و دقت بالا انتخاب کن عجله نکن برای عقد یه مدت در ارتباط باشین انشالله خیره
کتابای کمک فردی و فیلمای انگیزشی اینستا خیلی میتونه بهت کمک کنه