یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نسخه منظور اول ازمایش دادم و با توجه بع کمبودها بهم ویتامین دادن چون سرخورد نباید بخوری بعد هم به تشخیص خودشون پوووودر گین آپ از داروخونه گرفتم چون ورزش هم میکردم استفاده کردم جواب داد...توصیه میکنم برید دکتر تغذیه
«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!
بهترین گزینه هستی که بری بدن سازی بتونی هم هزینه کنی گینر و وی بخری و تغذیه خوب داشته باشه یکساله چه هیکلی برا خودت بسازی🤤
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
والا یه مدت باشگاه رفتم ولی نتیجه ندیدم ب نظرم صبر زیاد میخاد شاید چند سالی🥺
اره زمان بره اما اصولی ترین راهه
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست