2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسلامتی عزیزم حالتون خوبه؟ من با بیهوشی میخوام انجام بدم چون دیسک ۴ و ۵ کمرم پاره اس

دوران نقاهتش باید بگذره 

من هم تجربه طبیعی دارم هم سزارین 

من بی حسی بودم سوال داشتی هر چی بپرس

تنها نکته اینه حتما حتما حتما پمپ درد بگیر 

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
جونتون سلامت خیلی درد داشتین بعده عمل؟

قربونت. اگه نمیترسی باید بگم بله خیلی زیاد و وحشتناک🤦🏻‍♀️من قبلش درد زایمان طبیعی داشتم،مقایسه ک میکنم میبینم درد بعد از فشار دادن شکم چند برابر دردای زایمان طبیعیه.نمیدونم شاید برا من اینطوری بود. پمپ درد بگیری کلی بهتر میشه اخه دیر شیاف میدن نامردا.یا لااقل خودت چنتا شیاف بذار تو ساک ک همراهت برات بذاره زود ب زود

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خصوصی و پیش یه دکتر خوب برید اینکه دوستان میگن پمپ درد بگیر والا ماکه نگرفتیم خودشون حتما زدن عا ...

شما تهران هستین؟

خیلی حرفهاتون بهم آرامش داد

ان شاءالله خیر ببینید

آخر همان شد که نباید میشد...
قربونت. اگه نمیترسی باید بگم بله خیلی زیاد و وحشتناک🤦🏻‍♀️من قبلش درد زایمان طبیعی داشتم،مقایسه ک م ...

😢😢😢😢😢

ای داد

اره پمپ درد میگیرم

شیافم با خودم میبرم

شما تهران هستین؟ خیلی حرفهاتون بهم آرامش داد ان شاءالله خیر ببینید

عزیزمن اراکم

تهران که ماشاءالله بهترین بیمارستان ها هستن

نه قبل عمل شیاف نذار گلم

هر وقت درد داشتی شیاف بذار

عزیزمن اراکم تهران که ماشاءالله بهترین بیمارستان ها هستن نه قبل عمل شیاف نذار گلم هر وقت درد داشت ...

مبخوای مطمئن بشی به دکترت بگو خودتون پمپ درد میدین یا نه

چون من که حتما خودشون داده بودن

چون هیچ دردی نداشتم

روز بعد هم با یهدونه شیاف راه افتادیم

عزیزمن اراکم تهران که ماشاءالله بهترین بیمارستان ها هستن نه قبل عمل شیاف نذار گلم هر وقت درد داشت ...

چندتا هست که دکترم اونجاها سزارین میکنه

و قبول میکنن

مبخوای مطمئن بشی به دکترت بگو خودتون پمپ درد میدین یا نه چون من که حتما خودشون داده بودن چون هیچ د ...

خیلی خوب بوده خداروشکر

بقیه منو خیلی ترسوندن🥲🥲

نمیدونم چکار کنم بخدا

من تجربه یه زایمان طبیعی وحشتناک دارم

خیلی خوب بوده خداروشکر بقیه منو خیلی ترسوندن🥲🥲 نمیدونم چکار کنم بخدا من تجربه یه زایمان طبیعی و ...

بهترین کار همونه شیاف باخودتون ببرید ولی فکر نمیکنم بیمارستان خصوصی اینجور که دوستان میگن باشه

یکی از اطرافبان حدود ۸سال پیش سزارین خصوصی بود اونم مثل من بود وشکم هم فشار ندادن

نگران نباش شیاف ببرین ولی مطمئنم حوبه

به دکتر بگید پمپ درد میدن بعد زایمان