2777
2789
ای بابا ترس چرا زایمان با درد همراهه ولی تموم میشه و شیرینیش برات میمونه. ببین شرایط من فرق داشت من ...

ممنونم عزیزم

توکل بر خدا

چون‌ من تجربه ی یه زایمان خیییلی مزخرف رو داشتم

بهمین خاطر هست استرس و ترس دارم.

🥲🥲🥲🥲

خدا خودش به همه کمک کنه

آخر همان شد که نباید میشد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم توکل بر خدا چون‌ من تجربه ی یه زایمان خیییلی مزخرف رو داشتم بهمین خاطر هست استرس و ت ...

ای جان پس دومیته با دردش آشنایی قول میدم اذیت نمیشی. منم زایمانم خیلی خیلی بد بود بعدم ی داستانایی پیش اومد نگم بهتره اخه من کلا ضعیف بودم بعد پوستم طوریه ک زخما خیلی دیر خوب میشن براهمین اذیت بودم. 

من ک از ترس بارداری مجدد و تجربه اون روزای وحشتناک این ماه آی یو دی میذارم میترسم احمق بشم باز باردار بشم🥲

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ای جان پس دومیته با دردش آشنایی قول میدم اذیت نمیشی. منم زایمانم خیلی خیلی بد بود بعدم ی داستانایی پ ...

دور از جونت عزیزم

منم قصد بچه دار شدن نداشتم بخاطر زایمان افتضاحم

چون بچه م رو از دست دادم 

خدا خودش این یکیو بهم دوباره داده

دور از جونت عزیزم منم قصد بچه دار شدن نداشتم بخاطر زایمان افتضاحم چون بچه م رو از دست دادم  ...

ای وای من😢 خدا ب دلت آرامش بده دعامیکنم زایمان راحتی داشته باشی اگه دوستداشتنی روز زایمانت منم دعاکن🥺💔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ای وای من😢 خدا ب دلت آرامش بده دعامیکنم زایمان راحتی داشته باشی اگه دوستداشتنی روز زایمانت منم دعاک ...

اره عزیزم خیلی بده

توکل برخدا

چشم حتما گلی جان