2777
2789
عنوان

خاطرات خواستگاری

226 بازدید | 13 پست

بیاین از خاطرات خواستگاری هاتون بگین از سوتی هایی که دادین از رسم های عجیبی که بعضی ها توی مراسمات خواستگاری دارن... 

حقیقتا مداحیامو بیشتر از آدما دوست دارم(:🫀

حدود دو سال پیش قرار بود برای عموم بریم خاستگاری ، از اونجایی که میخواستن مراسم خاستگاری و بله برون رو یکی بگیرن ما نوه ها هم رفته بودیم

فکر میکردم خیلی هیجان انگیز باشه ولی جدا حوصله سر بر بود 

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از خواستگارام توی مراسم خواستگاری ان امش که اومد گریه کرد🥲 من ۱۵_۱۶سالم بود. بابام ردش میکرد خداروشکر😂

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
حدود دو سال پیش قرار بود برای عموم بریم خاستگاری ، از اونجایی که میخواستن مراسم خاستگاری و بله برون ...

سمت ما بله برون رو مثل یه عروسی میگیرن 😐😂ولی بازم حوصله سر بره 😐🤦🏻‍♀️

عقد عمم توی کرونا بود بخاطر همین به جز پدر و مادر داماد و شاهد و یکی دونفر دیگه کسی تو محضر راه نمیدادن منم به سختی رفتم داخل‌ 

عاقد خطبه خوند بعد گفت عروس خانوم وکیلم اون یکی عمم گفت عروس رفته گل‌ بچینه نمیدونم چی شد یدفعه بلند زدم زیر خنده گفتم گل‌ کجا بود هنوز که هنوز یادش میوفتم از خجالت اب میشم😐😂

پسرخاله ام با خانمش دوست بودند یه هفته قبل خواستگاری رفته بودن شمال 

بعد هفته بعد ما رفتیم خواستگاری دختره پدر عروس گفت اگه اجازه بدید جون ها برن تواتاق صحبت کنن 

یهو شوهر خاله ام سوتی داد ک شما خبرندارید این دوتا هفته قبل سفر بودن دوتایی🥴😆😂😂همه جمعیت خندیدن

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
پسرخاله ام با خانمش دوست بودند یه هفته قبل خواستگاری رفته بودن شمال  بعد هفته بعد ما رفتیم خوا ...

یا خدا 😂😂😂😂😂

انا لله و اما الیه راجعون 😂😂