2777
2789
عنوان

گرفتگی فاضلاب. اسید قوی چیه؟

5321 بازدید | 36 پست

سلام دوستان. روم به دیوار لوله فاضلاب ساختمان یکی از اقوام گرفته لوله باز کن اومده گفته نمیشه بازش کرد. حالا یکی گفته اسید ده هزار دو تا ۴لیتری بریزین باز میشه. توی نت سرچ کردم اسید ۱۰ هزار چیزی بالا نیومد. شما میدونید اسید ۱۰ هزار چیه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گمونم لوله ها رو آب کنه و ایندفعه غوز بالا غوز بشه 

عه راست میگیا اگه خیلی قوی باشه ممکنه همینطور بشه.خوب شد گفتی ممنونم

ولی حالا شاید اونقدرام قوی نباشه این میخواستم دربارش سرچ کنم چیزی بالا نیومد اصلا

شوخی یا جدی؟😅🙈

واقعا راست میگم

یکی از فامیلامون ۱۰ سال پیش نفت ریخت میگه هنوز بند نشده

البته دستشویی روستا بود

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗
واقعا راست میگم یکی از فامیلامون ۱۰ سال پیش نفت ریخت میگه هنوز بند نشده البته دستشویی روستا بود

واقعا بریزی تو لوله فاضلاب

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸