2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تلویزیون اسم گندم وبرنج ونیورد...فقط گفت نفری 6تومن فطریه هر نفره...

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

چرا آورد باید ببینی قوت غالبت چیه مثلا اگر بیشتر نون می خوری خوب همش رو گندم میدی. من خودم یه گندم می دم یه برنج یعنی 15+6=21 تومن
بلند بخوان؛درشت بنویس؛آویزه ی گوشت کن که :«تقوا» آن نیست؛که با یک «تق»، وا برود.
منظور از شهرها اینه که شاید قیمت گندم و برنج تو هر شهر متفاوت باشه. بعدم شما باید ببینی مرجع تقلیدت چی گفته من که سرج کردم بعضی مراجع گندم رو 5500 هم گفتن.ولی هیچ کس بیشتر از 6 نگفته
بلند بخوان؛درشت بنویس؛آویزه ی گوشت کن که :«تقوا» آن نیست؛که با یک «تق»، وا برود.
تلوزیون اعلام کرد به اعضای هر نفر 3 کیلو گندم معادل هفت هزار و پانصد تومان برای احتیاط بیشتر هر نفر هشت هزار تومان مبلغ فطریه ولی کفاره رو نمیدونم . عید همه مبارک
برای مامان شدن همه منتظرای نی نی صلوات ...
نفری 8000تومان ما میخوایم جمع کنیم بدیم به پرستار مادر بزرگم شهرستان هست ولی بهش نمیگیم اینا فطزیه ما بوده به عنوان کادو میدیم بیچاره یه کفش سالم نداره پاره و بچشم پیش فعال شدیده و شوهرش 300000هزار تومن حقوق میگیره .
دختری دوست دارمممممم.☺☻♥♥♥♦♣♠•◘○○○♥♥ خدایا شکرت وضع زندگیم روز به روز بهتر میشود.قانون جذب....زندگی عینک چوبی سبزی است که از پشت آن کاه را یونجه میبینی....♦♦♦▬☻☻☺
آپلود عکس
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱