بچه ها کسی اینجا حمله های اضطرابی یا همون پانیک تجربه کرده؟ من زندگیم مختل شده از عوارض پانیک! انگار همش منگم! گاهی خودمو نمیشناسم! اصلا یجوریه زندگیم! مثل قبل نیست اصلا! دارو هم میخورما! توروخدا تجربه مشترک دارید بگید همدردی کنیم
همین چند ساعت میش پانیک شدم.خیلی حس بدیه نمیدونی حسی که داری تجربه میکنی پانیکه یا واقعا داری میمیری
چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
همش بابتش ناراحتم میگم مگه من چندسالمه از الان استرس مرگ داشته باشم خیلی بده....
عوارض که همون استرس و اضطرابیه که بهت وارد میشه و خودش میتونه بعد یه مدت مشکلات دیگه ای برات به وجود بیاره . مثلاً من گاهی به خاطر استرس و اضطراب سردرد شدید میگیرم که هرچی قرص میخورم خوب نمیشه . البته مشکل من مال الان نیست . سال هاست دارم با این مشکل مبارزه میکنم