2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دخترخالت بگو حتما ازمایشاشو پیش یه دکتر دیگه چک کنه..

یه پسری فروشنده ی مغازه ای بود دماغش عملی بود گف پیش اسدی گچساران کردم گف کلیه هام اب انداخت رفتم داخل کما گف با نذر چیز اومدم اصن..گفت مادرمو خواهرم و دامادمون پیش همین دکتر بودن اوکی بودن گف من بدنم واکنش نشون داد..بعد عکساشو نشون میداد واقعا سخت بوددد بعد گف هیچ دکتری نگاه ازمایشا نمیکنه فقط میگه ازمایش😑

انشالله که دخترخاله شماهم عملش خیلی راحت و خوب باشه ولی بگو قبلش پیش ی دکتر دیگ حتما ازمایششو نشون بده 

چرا شیراز عمل نمیکنید؟ مثلا دکتر پوستچی یا برخورداری عالین

اونا هزینشون خیلی زیاده مثلا دکتر پوستچی 50/60تومن میگیره 

دکتر اسدی 28تومن میگیره عکسای پیجش که عالیه ولی گفتم بپرسم ببینم کسی تجربه عمل پیش ایشونو داره یا نه

من ک عمل کردم و اتفاقا روز قبلش ازمایشات و همه چیزو چک میکنن دروغ گفته.. شاید مشکل دیگه ای داشتن به ...

نمیدونم...

ولی عکساشو نشون داد بیچاره دلم سوخت واسش..

ولی فرم بینیش خوب شده بود البته قبل عملم که

عکسشو نشون داد خودش خوب بود