2777
2789
عنوان

به نظرتون حلالش کنم؟

426 بازدید | 27 پست

یه بنده خدائی توی سایت یه تهمت زد بهم، دلم شکست بهش گفتم واگذارت می کنم به خدا.
الان پروفایلش دیدم فهمیدم حامله هم هست.
به نظرتون حلالش کنم؟ اخه آه من بدجور میگیره میترسم از عاقبت اه کشیدنم.

لطفا نپرسید چی گفت چون دوست ندارم مطرح کنم.

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم گاهی بخشیدن لطف ب خودته منکه حتی خیانت رو بخشیدم چون حوصله فکر کردن ب بدی ک بهم شد رو نداشتم 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ...  از ماست که بر ماست ...
آه و نفرین به خودت برمیگرده.آهتم که میگی گیراس.مواظب خودت باش پس🙄

اخرین نفرین رو که نفرین کردم واقعا نفرینم بد گرفت... اما خدایی بگم شاید تا حالا دو نفر یا سه نفر رو نفرین کرده باشم

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk

آره  چون آه کشیدن امواج منفی داره ی جورایی ب خودت برمیگرده بنظرم بی خیالش شو با فک کردن بهش خودتو اذیت نکن🧡

همیشه افراد سـاکت را دوست داشته ام . . . هیچگاه نمی‌فهمی در حال رقصیدن در رویـایـ خویشند . . . و یا سنگینی بار هستی را به دوش می کشند.!! جان گرین

ببخش 

اینجا دل شکستن مد شده 

منی که جز محبت چیزی بع کسی نمیدم دل منم شکوندن 

امضامو ببین 

برات مهم نباشه 

فقط دیگه برام هیچ اهمیتی ندارن

میزارم پای ناپختگی و سن کمشون یا مشکلاتی که دارن

تعلیق _  

اخرین نفرین رو که نفرین کردم واقعا نفرینم بد گرفت... اما خدایی بگم شاید تا حالا دو نفر یا سه نفر رو ...

خدایی مگه ؟! 

بی خیال 

تصادفی شده

عزیزم اگر اینطور بود که تو دنیا سنگ رو سنگ بند نمیشد 

اخرین نفرین رو که نفرین کردم واقعا نفرینم بد گرفت... اما خدایی بگم شاید تا حالا دو نفر یا سه نفر رو ...

مطمن باش از نفرین تو نبوده خدا خواسته اون اتفاقا بیفته 

ولی نفرین ده قدم میره بر میگرده هیچوقت بد کسی رو نخواه

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

عزیزم نفرین شما نبوده خواست خدا یا علل دیگه مثل قوانین حاکم بر جهان دخیل بوده

مگه خدا نشسته ببینه شما کی آه میکشی اطاعت امر کنه بره عذاب نازل کنه!!

اگه اینطوریه که الان فرضا اسراییل باید نابود بشه این همه آه مظلوم پشت سرشه.نه نمیشه چون قدرت نظامی دستشه.اینا قوانین خوب یا بد دنیاست

اگـه بشـه چــی میشــــه