2777
2789

چیکارمیکنین مهمونیاشو نیاره خونه شما  مادرشوهرمن  براشب یلدا به شوهرم گفته بوده مردونشوخونه مابگیرن بین مادوتا دعوا انداخت تابالاخره شوهرم قبول کرد به مامانش بگه ماجای دیگه دعوتیم نمیگیریم ولی تن وبدن من همش بایدبلرزه که این میخاد خونه من مهمونیاشوبگیره چیکارکنم خودم بهش یکباریواشکی بگم که دست ازسرم برداره

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خودش باید شعورش برسه

چندباربهش رودادم پرروشده به خودمم نمیگه شوهرمومیفرسته جلو تمام کارا پای منه من تمیزکاریشوبایدبکنم یک نظرنمیپرسه

مهمونیش بزرگه ...چه خوب کاش من جای تو بودم  دلم مهمونی بزرگ خواست

میخام صدسال نگیره مهمونی وقتی بارش رودوش منه 

چندباربهش رودادم پرروشده به خودمم نمیگه شوهرمومیفرسته جلو تمام کارا پای منه من تمیزکاریشوبایدبکنم یک ...

من باشم حتما میگم به مادرشوهرم.واقعا این دیگه خیلی زیاده رویه.مهمونی همینجوریشم سخته چه برسه به مهمونی اجباری

اگـه بشـه چــی میشــــه  
چه سخت عزیزم اینم یکی از معایب  زندگی با مادر شوهر

نمیدونم کیولعنت کنم که این وضعو واسه مادرست کرده حالم اززندگیم بهم میخوره

من باشم حتما میگم به مادرشوهرم.واقعا این دیگه خیلی زیاده رویه.مهمونی همینجوریشم سخته چه برسه به مهمو ...

لجم ازاین میگیره شوهرم پشتم نیست یک کلام نمیتونه بگه نع زن من نمیتونه حتمابایدیک دعوای مفصل بکنیم تاآقابره حرفشوبگه حالا اگه دیدم دفعه بعدی میخاددوباره خونه من مهمونی بگیره میرم بهش میگم

ایشان نمیتونه برای خانه شما تصمیمی بگیره و مهمان دعوت کنه 

ایتقدر مقاومت کن که از سرش بیافته 

اگه هم نتونستی همان روز مهمانی از خانه برو بیرون بزار همسرت و مادرش حساب کار دستشان بیاد

کاربر خیلی قدیمی هستم ...