2777
2789
سلام از چند ماه قبل هی امروز و فردا کردم یادم رفت به نط‌رتون بزنیم الان تاثیر داره؟
آگاه باشید که قلب ها تنها با یاد خدا آرام میگیرد
الان که ویروس سرماخوردگی زیاده ممکنه بزنین ب انفلوانزا دچار بشین
روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم از دکتر بپرسین.به ما که اینجوری گفتن و ما شهریور زدیم.اتفاقا دخترخاله منم بارداره واکسنشو دوماه پیش تقریبا زد ولی دیروز تب و لرز شدید داشت.انگار اثری نداشته
روزها در فکر و شبها خواب می بینم تو را خواب شب بیهوده است بیدار میخواهم تو را
الآن دیگه دیره عزیزم. ضمن اینکه واکسن آنفولانزا نباید سرخود زده بشه. حتما باید زیرنظر پزشک باشه که خدای نکرده به خاطر جلوگیری از یه سرماخوردگی ساده باعث ایجاد مشکل جدی‌تر نشه.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب