2777
2789
عنوان

طلاق نگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 33 پست

فکر اون اقا رو از ذهنت بیرون کن انشالله تو هم خوشبخت میشی فقط عاقلانه فکر کن و تصمیم بگیر و بخاطر حرف مادرت ازدواج نکن که از چاله چاه بیفتی زندگی شوخی نیست که با هرکسی بشه ساختش 

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه ات گرفتی ؟

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

به جای اینکه خونه همسر بسوزی و بسازی خونه پدرت بسوز بساز تا با یه مرد خوب آشنا بشی یا درس بخون یا برو سرکار تا سرت گرم شه

تحمل مادری که نیش زبون میزنه خیلی راحت تر از زندگی با همسرِ بده

درس بخون پیشرفت کن  من نمیدونم چرا دنبال خود ساختن نیستین دنبال این هستید یه مرد بیاد و مسیولی ...

چرا فکر مبکنید یا باید ازدواج‌کرد یا باید شاغل شد؟؟

الان اومدیم و طرف شاغل شد ماهی هم ده تومن درآمدشه مثلا.دیگه نیاز نداره تشکیل خانواده بده؟؟؟

چرا فکر میکنید کسی که شاغله میتونه تنهایی زندگی کنه؟

اتفاقا میرم سرکار و درآمدمم خیلی خوبه نیاز مالی ندارم🥺

پس کم کم خونه سوییت جدا اجاره کن شرعا قانونا اختیارت دست خودته ، یا اگه نمیتونی ، کل تایمت رو پر کن با کار و ورزش و کلاس و خونتون بشه خوابگاه ینی محل خوابت 

تا کمتر اذیت شی ، به مادرت رک و مستقیم بگو صاحب اختیارم نیستی زیاد سرکوفت بزنی میرم خونه جدا میگیرم 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

آخی عزیزم اصلا ناراحت نباش سرکوفت مادرت ازتحمل خیانت به مراتب خیلی بهتره توانتخاب درستی کردی به وجودت  شخصیتت ارزش قائل شدی بقیشوبسپربه خدا معجزه میکنه تحمل کن قطعابعدهرسختی آسونی ودرضمن زمین گرده همه هم دائما خوشبخت نیستن شایدروزی که تویه زندگی عالی داری اون فامیلتون به مشکل بخوره البته آرزونمیکنم ولی این دنیااینجوریه

غبارغم برود،حال خوش شود..
شغل دارم عزیزم از نظر مالی مشکلی ندارم

خوب چرا میخای با یه آدم اشتباه دیگه ازدواج کنی 

ان شاالله یه خواستگار خوب برات بیاد نه بخاطر حرف مامانت بخاطر اینکه خاطره بد قبلی رو پاک کنه 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
چرا فکر مبکنید یا باید ازدواج‌کرد یا باید شاغل شد؟؟ الان اومدیم و طرف شاغل شد ماهی هم ده تومن درآمد ...

حالت خوبه؟؟؟ کلا گیرایی ندارید اره؟؟

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

عزیزم مقصر خود خانوم ها هستیم باید مستقل شیم

اره واقعا هرچی سرمون میاد تقصیر خودمونه یکی این که مستقل باشیم که سر نیاز مالی تن به ازدواج ندیم و یکی دیگه این که به هم جنس خودمون رحم کنیم با رفتن تو زندگی یه مرد زن دار فکر نکنیم اون مرد برای ما میمونه اون اگه میخواست بمونه جذب تو نمیشد چندسال دیگه هم جذب یکی دلرباتر از تو میشه 

یه چیزی بکم منو دعوا نکنین

همش میگین مستقل شو بابا مستقل شدن میدونین چقد پول میخاد؟ صدتا کار باشه تو نودتاش گرگ هس پیشنهاد ناجور میدن باید فقط درس بخونی شغل دولتی داشته باشی یا تو محیط آرایشکاهی خیاطی مشغول شی

بخدا هزینه‌ها رفتن بالا کرایه خونه و....

اما اسی خوشبختی تو شوهر کردن نیست بسپار بخدا خودش قشنگ میدونه چیکار کنه

۱۴۰۴/۷/۱۸