2777
2789
عنوان

طلاق نگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 33 پست
چرا فکر مبکنید یا باید ازدواج‌کرد یا باید شاغل شد؟؟ الان اومدیم و طرف شاغل شد ماهی هم ده تومن درآمد ...

نمیدونم این چیه تازگیا یاد گرفتن مستقل شو مستقل شو فک میکنن همه چی تو پول خلاصه میکنه مگه انسان عاطفه نداره نیاز نداره 

به نام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم این چیه تازگیا یاد گرفتن مستقل شو مستقل شو فک میکنن همه چی تو پول خلاصه میکنه مگه انسان عاطف ...

ببین من خودم شاغل بودم پرستار بودم دو سال پیش تقریبا هشت تومن حقوق میگرفتم.

الان بخوام با این پول مستقل زندگی‌کنم چجوری میتونم؟؟

با این پول اجاره بدم؟ خوراک بخرم؟؟ ماشین بخرم؟؟ لباس بخرم؟؟

تنهایی برم هم کارای بیرونو انجام بدم هم تو خونه دست تنها.

آخه مگه میشه؟؟؟ مرد ها هم نمیتونن مستقل زندگی کنن چه برسه به زن ها.

ببین من خودم شاغل بودم پرستار بودم دو سال پیش تقریبا هشت تومن حقوق میگرفتم. الان بخوام با این پول م ...

اره واقعا درسته حالا یسریا هستن مثل طوطی یه حرف افتاده رو زبونشون هی تکرار میکنن ...انسان عاقل باید ب عاقبت هرکاری فکرکنه آخه یه زن یا حتی مرد تاکی میتونه مستقل باشه تاکی میتونه تنهایی کنه 

به نام