من ۲۵سالمه و تو سن ۱۸ سالگی اینا با یکی از فامیلامون حس عشق و عاشقی رو تجربه کردم که واقعا دو طرفه بود و خیلی همو میخواستیم ولی متاسفانه به یه دلیلی مادرم مخالف بود و با یه ناروی عجیب ماروجدا کرد، الان اون پسر ازدواج کرده و خیلی خیلی خوشبختن با خانومش، منم با یه پسری که انتخاب خونوادم بود عقد کردم و به جدایی رسید کارمون(پسره کارش تو یه شهرستان دیگه بود که فهمیدم اونجا خانوم میبره میاره خونش و از این بدتر دخالت شدید مادرش بود)الان روزی نیست که سرکوفت نشنوم از خود مادرم که هی میگه زن اون پسره رو ببین چقدر سیاست داره و خوشبختن(اون پسر فامیلمونو میگه که خودش باعث شد جدا شیم) تو چی؟ نتونستی تحمل کنی و جدا شدی. با اینکه الانم قصد ازدواج ندارم ولی تورو خدا دعا کنین زودتر یه خواستگار برام پیدا شه فقط ازدواج کنم که دیگه سرکوفت نشنوم اینبار قول دادم حتی اگه تا پای مرگ هم رفتم جدا نشم و بسوزم و بسازم
وقتی روحت وقتی ک داشت جسمتو ترک میکرد صحنه هایی ک میتونستی ت دنیا برای خودت بسازیو نشونت داد میفمی ک خیلی دیره
میفمی ک خیلی ظلم کردی ب خودت
🚶🏾♀🗿
🚶🏾♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه، اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه ازدواج عجله نکن هنوز سنت کمه ـ میخوای دوباره خودتو بدبخت کنی
آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨👩👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩❤️👨 عاشق قهوه م ☕
به نظرم اصلا به حرفا مامانت توجه نکن چون تکلیفش با خودش مشخص نیست اول تو رو از عشقت جدا کرده بعد میاد با خانوم همون مقایست میکنه،
نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️