2777
2789

همه چی برام ناعادلانه پیش میره 

یه مرتیکه بی ناموس الاغ تو زندگی منه بدبخت اومد که زن دار دراومد که اونم دوستش لو داد به من

بعد منه احمق چقد بهش پول قرض دادم 

رفتم بهش گفتم پس بده گفت ندارم و فلان و اینا 

یه مدت گذشت شماره منو همه جا به عنوان ج پخش میکرده تو محل کارش😐😪🤧😭اسم و فامیل و آدرس منم به اون دوستای حروم.زاده تر از خودش میداد

طرف مثلا پیام میداد خانم فلانی((اسم و فامیلم)) که تو فلان خیابون زندگی میکنی و تهدید الکی 

اینا هم جهنم ۴ تا فحش میدادم و بلاک 

رفتم ازش شاکی شدم برا پولام 

روز اول دادگاه یادم رفت واریزی بانکیمو پرینتشو ببرم چون با عجله رفتم و ترافیک بود تو ماشینم موند 

الان واسه من قرار نهایی صادر کردن😐😑یعنی قاضی احمق پیش خودش گفته این که مدارک نیاورده پروندمو بایگانی کرده😭

فردا میخوام اصل و کپی برابر اصل پرینتامو ببرم دادگاه اعتراض کنم توروخدا جون عزیزتون دعام کنید 

بخدا مبلغش واسه من چیزی نیس این که اون بی ناموسو میخوام بشونم سر جاش برام مهمه😑😕😪

برام زور داره یه بیشرف بشینه پول منو کوفت زن و بچه اش کنه شماره منم پخش کنه با ابروم بازی کنه 

تهشم بگه پروندش نرفت جلو بشینه به ریش من بخنده

یه چی هم بگم شماره منم نگید شاید یکی دیگه پخش کرده چون یه همکارش منو میشناخت دونه دونه ش هارو میفرستادم میگفت اینا همینجا مشغولن😑😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جات بودم به زنش میگفتم🤐

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

اره اینجور مردای زن دار خاک تو سر بی وجدان و بی حیا باید کار دستشون بیاد تمام پیامارو هم به قاضی نشون بده بگو شمارتو هم پخش کرده و باعث ازار و اذیت و مزاحمت شده 

عزیزم خدا خودش کمکت کنه

حتما شمارتو عوض کن از شکایتتم نگذر اگه میتونی وکیل بگیر که کارت سریعتر پیش بره

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
توچجوری بایع مرد متاهل دوس شدی ومتوجه نشدی 

بقران هیچ جوره معلوم نبود 😢دوستش اومد گفت 

گفت احمق این دیده وضع شما خوبه اومده تورو بتیغه این زن داره زنشم همشهری ماس تو فلانجا 

چه دعوایی شد بین اون و دوستش سر این موضوع 

که گردن هم نمیگرفت تهش دید من فهمیدم پیچید رفت 

پولام هم گفت ندارم نمیدم😐😑

من ببخشید احمق نیستم با شوهر کسی باشم

زنشم هم یه حرومخوره مثل خودش دیگه ببخشیدا  مثلا به زنش بگم چی میشه برمیداره پول منو میده مگه😐 ...

توهین نکن زنش چیکارکنه بیچاره  بهش خیانت شده ولی تو فقط پولت رفته مردااکثریتشون هرزه هستن  

لایک نکنید                      
زنشم هم یه حرومخوره مثل خودش دیگه ببخشیدا  مثلا به زنش بگم چی میشه برمیداره پول منو میده مگه😐 ...

شاید خانومش طفلکی مثل هزاران زن دیگ بیخبرع و دلخوش ب زندگی و بچه و شوهره اشغالشه

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼