2777
2789
عنوان

😭😪😢دارم دیوونه میشم بدبخت شدم ...ای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا خودش کمکت کنه حتما شمارتو عوض کن از شکایتتم نگذر اگه میتونی وکیل بگیر که کارت سریعتر پیش ...

شمارم آخه دائمی دوازدهه 

بخاطر یه آدم دوزاری نمیتونم بزارمش کنار که عزیزم😢

فقط من دارم میسوزم که من یه بار پرینتامو نبردم این قاضی نامرد چجوری دلش اومد قرارنهایی برا من بزنه و پروندمو متوقف کنه 

فقط دعام کن فردا میرم دادگاه برم منشی دادگاهو ببینم بگم یه اعتراص بزنه و این پرینتامو ببره بزاره تو پروندم

از کجا بفهمه

من الان بهت میگم

اقایون متاهل همیشه ممنوعیت دارن تو روابط مخفیشون،،مثلا تو. تماس تلفنی،،شما اخرشب یا دم ب. دقیقه بخای بامتاهل صحبت کنی ۱۵۰ تابهانه میاره پس این یه مورد شک برانگیزیااگه بخواد صحبت کنه مثلا میگه واستا برم دسشویی/😂

دم ب دقیقه مثل یه فرد مجرد ازاد برا قرار نیس واصولا جاهای خلوت  ودنج انتخاب میکنن

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
میتونی برای پخش کردن شمارتون ازش شکایت کنید .پدرشو در میارن حتی حکم زندان داره.

میدونم ولی ببخشید اخاذی و گول زدنم که بیشتر بده😢من فقط مطالبه وجه زدم با واریزی هام 

وویسش هم دارم که میگه نمیدم هر غلطی خواستی کن 

هم اینکه قید کردم متاهل بوده با من آشنا شده 

من الان بهت میگم اقایون متاهل همیشه ممنوعیت دارن تو روابط مخفیشون،،مثلا تو. تماس تلفنی،،شما اخرشب ی ...

مرسی از اطلاعاتتون استاد❤️😂

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
مرسی از اطلاعاتتون استاد❤️😂

سوالی بود درخدمتم/🤣

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
چقد بش پول دادی؟!  برا چ ازت گرفت؟!

۹ میلیون تو دو فقره 

به بهونه اینکه توروخدا بده تا عید میدم 

ماشین قراضش خراب بود😢

که به جون مادرم به جون خودم پول برا من اونقدی نیس ولی زورم اومده که انقد داره منو عذاب میده 

بقران هیچ جوره معلوم نبود 😢دوستش اومد گفت  گفت احمق این دیده وضع شما خوبه اومده تورو بتیغه ای ...

نگفتم احمقی من توهین نکردم ولی مردای عوضی متاهل زودلومیدن اگه بخوان دوس دخترشون نفهمن اینا متاهلن ....همش دروغ میگن ودیر به دیر زنگ وقرار میان ازاین جهت ها گفتم چطور متوجع نشدی اونا هم ب زن خودشون وهم به دوس دختراشون ظلم میکنن

لایک نکنید