2821
2789
عنوان

خانما کار در منزل نیست؟

68 بازدید | 4 پست

خانما خدا میدونه چقد نیاز به کار دارم. ادمینی غیر حضوری باشه یا توی این گروه ها هست که برای بلاگرا لایک میکنن کسی سراغ نداره؟

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 

من ک کار بسته بندی پیدا کردم گفتن ۳۱ بزن ریختم. کلا دیگ جواب نداد. نخورن انشالله

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوست من برا یه خانم آنلاین سفارش محصولات زیبایی میگیره بعد اون خانم به قیمت همکاری باهاش حساب میکنه و دوستم کلی سود میکنه 

منم خیلی دوست داشتم انجام بدم شوهرم نذاشت 

البته باید کانال یا گروه بزنی

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
من ک کار بسته بندی پیدا کردم گفتن ۳۱ بزن ریختم. کلا دیگ جواب نداد. نخورن انشالله

منم برا یکی ۱۰۰ زدم‌جواب نداد ایشاالله دوا درمونش بشن

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 
2825
2823
2791
2779
2792