2777
2789
عنوان

عاشقی نا به جا وقتی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا تو همه زمان ها بوده  حالا من که دارم اعتراف میکنم و می‌خوام پیشگیری کنم اما خیلیا هم ...

یه زن متاهل با دوست پسرم تماس تلفنی زیاد داره  دارم برنامشو میچینم بابت رابطه نامشروع بکشونمش دادگاه شلاق بخوره  فکر کن ۱٪ یه دوست دختر ل ا ش ی مثل من داشته باشه  باید قید آبرو و زندگیتو بزنی😐

یه زن متاهل با دوست پسرم تماس تلفنی زیاد داره  دارم برنامشو میچینم بابت رابطه نامشروع بکشونمش د ...

حالا من که کاریش نکردم حتی ابراز علاقه هم نکردم حتی تو مجازی هم بهش نمیگم فقط در حد یه حسه 

خودم از این موردا بیزارم واسه همین راه حل میخوام 

البته اون خانمی که شما میگی بدتر از اینا حقشه

صلواتی برای ظهور
فامیل درجه یک همسرم هستن و مجرد 

من فکر میکنم این حس گذرا هست.

چندماهی بگذره تموم میشه ...

من خودم  پیش اومده برام.ولی از عمد صمیمیتم رو با همسرم زیاد کردم اون برهه ، و بیشتر باهاش وقت گذروندم.

تموم شد رفت.

البته که ارتباط رو هم باید کم کرد.

رابطه نامشروع ؟ حکمش سنگساره... این دوست پسر به دردت نمیخوره گلم.بندازش بره سیفونم بکش

ازش جدا شدم  طرف زن داداش عقدیش بود  به شوهرش و خانواده شوهرش و چند تا از فامیلای شوهرش جریان رو هم گفتم که روزی حداقل ۲ بار تماس دارن بالای ۱۰ دقیقه

خوب شد جدا شدی... فاز شکست و غم و... برنداشتی. کاری هم باهاش کردن؟ چطوره که هنوز دنبال حکم شلاقی ...

شوهره کم محلش میکنه   بهش گفتم فلان مبلغ باید بهم بدی بابت یکسال که باهات بودم و خیانتی که کردی  ندادی اون زن هرزه رو دادگاهی میکنم توی عقد  شرفشو میبرم