2777
2789

اگ هرروز تمیزکنی وسعی کنی تمیزنگه داری وقت زیادی نمیگیره

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پنجشنبه ها...............................دیروز حوصله نداشتم با یه جارو گردگیری سر و تهشو بهم آوردم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اصلش اینکه نزاری کثیف بشه 

وقتی غذا درست میکنی همون لحضه چیزی در میاد جمع کن

ادویه رب روغن و.‌‌... همه رو سر جاش بزار و سریع ی کهنه بکش جاشون

لباس های کثیف رو ننداز قاطی لباس ها سریع تمیزکن 

و .....

در کل نگو بعدا انجام‌میدم یا عیب تداره بزار پوست تخمه ها بریزن جمع میکنم همون لحضه فک کن قرار نیست بعدا برگردی و تمیز کنی

در روز ۱ ساعت خیلی ساده هر چی بردرم استفاده کنم کارم تموم میشه میزارم‌جاش. آخر شبا گردگیری میکنم بعد خوردن هرچی ی جارو دستی میکشم هر جا نشسته باشم لباسا بلافاصله از طناب ک میارم تا میکنم میزارم جاش بعد هر سرویس و حمام دور تا دور میشورم و حمامم هر بار با تاید میشورم میام بیرون

هیچی همش باید در یک سیکل معیوب باشی و تمیز کنی...هرچی ام گوشزد میکنی لباسا رو مبل نباشه...لیوانتو بذارید سرجاش....وسایلتونو بردارید ...انگار نه انگار عادت کردن یکی تمیز کنه همش

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی