2777
2789

شوهرم کلا از رپز اول زندگی زورش میاد هزار تومن پول بمن بده با اینکه داره! چند وقته اصلا تنقلات نمیکرفت بهم میکفت چاق میشی! آخر گفتم همینی که هست خوست نمیاد نگام نکن، چندوقت پیش هروقت جای دم میکردم خودم نمبخپرد پرسید گفتم کنار چای چیزی نداریم بخوریم خوشم نمیاد ، تولدمه کادو نمیده کیک نمیخره ، سالگرد ازدواج دعوا راه انداخت نذاشت کیک بهرم گفت بخری پرت میکنم سطل آشغال، خیلی بیخودی واسه دل خودش داره حیاط خونه رو رنگ وبازسازی میکنه بااینکه احتیاجی نداره و خودش فنی و بلده ولی داره مای پول اضافه میده رنگ کار از بیرون میاره واقعا پول اصراف میکنه حتی همسایه بغلیمون بهش کفت تو که اینکارا برات مثل آب خوردن آسونه چرا این همه پول میدی دیگران کارتو کنن !!! حالا سر رید مواد غذایی میگه پول ندارم برنج یک کیلو یک کیلو میخره، دیروز ۵ تا کلوچه خرید اومد امروز بهو کفت وای با کلوچه ها کلی شملات خریدم جا گذاشتم! منم گفتم دیدم کلا ۵ تا خریدی پیش خودم گفتم حتما پول نداره نخریده، هرچی از دهنش دراومد کفت که همینم زیادیته کوفت بخوری، چرا بروم آوردی کم خریدم؟ زندگی خرج داره دیگه نمیخرم بخوری حالام کلا قهر کرده قیافه گرفته، من واقعا منظورم کم خریدن اون نبود اینکه ازش بعید بود رو کفتم اما بد برداشت کرد و حالام خیای متعحبم چرا انقدر جدی قهر کرده!!!!؟؟؟؟؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

یعنی فقط برای اینکه تنقلات نخری پول نمیده؟ اگر بخوای لباس یا لوازم دیگه بخری برات میخره؟

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

برای کارگرا انقدر غذا زیاد میبره خودشون نمیخورن میگن انقدر زیاد نیار، با هر چایی دوتا گلوچه میبره ، خدا شاهده موز رو حدا میکرد درشت هاشو میبرد واسه کارگرا ، بعد امروز ۳ تا موز مونده بود دوتا شو دادم بچه ها بهم میگه این یدونه موز که باقی مونده رو نخور فردا بدم کارگر بخوره😐 خدا شاهده داره از گلوی زن و بچه میزنه

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پنج تا پنج تا کلوچه میخره برات ،،،،بعد میگی پنج تا دونه؟؟؟

خب شما مگه بچه ای اینقد سر تنقلات کل کل میکنی؟؟؟تا روش بهت باز بشه بدتر لج کنه 

یه مدت اصلا نگو ،،،خودش خجالت بکشه 

تنقلاتی که با دعوا و فحش بخره فایده ندارع ،،،،،ادم از گلوش پایین نمیره 

حالا اگه برنج و گوشت و میوه بود میگفتم حق داری ،،،نمیشه که نخوزی

یعنی فقط برای اینکه تنقلات نخری پول نمیده؟ اگر بخوای لباس یا لوازم دیگه بخری برات میخره؟

نه میگم که الان دنبال بهونه بود الکی سریجی دعوا راه انداخت که هفته ی بعد تولدمه پول و کادو نده، همیشه قبل از هر مناسبتی دعوا راه میندازه که کادو نده بعد بمن میکه عادته فبل از مناسبت ها دعوا راه میندازی ! حالا من سکوت مطلقم اون الکی یع چیزو بهونه میکنه ساعت ها غر میزنه

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
پنج تا پنج تا کلوچه میخره برات ،،،،بعد میگی پنج تا دونه؟؟؟ خب شما مگه بچه ای اینقد سر تنقلات کل ...

برای من نمیخره من دوتا بچه مدرسه ای دارم خودشم دوتا شو بخوره دیگه تا فردا واسه بچه ها نمیمونه! میگم که پول مفت میده واسه رنگ کاری خیاط ولی برنج یک کیلو یک کیلو میخره میگه ندارم ! بنن میگه گپشت تو خورشت و موز باقی مونده رو نخور فردا بدم کارگر بخوره! چه لزومی داره گلوی زن و بچه بزنه، میسوزم ازینکه از حرف من بد برداشت کرده و به چشمش میاد ولی هرجای غیرضروری به چشمش نمیاذ

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
هیچی عزیزم به درک ک قهر کرده اینقدر قهر کته تا جونش بالا بیاد اصلا محلش نده

مگه چاره ی دیگه ایم دارم خواهر! خوشی زده زیر دلش الکی دنبال دعواس که قهر کنه

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
بشین باهاش حرف بزن بگو دردت چیه لاغر میخای میرم باشگاه راهش نیست ...خوردنمو ک چیزی بخورم دوست نداری ...

این مشکلو از اول ازدواج باهاش دارم مادرشم همین اخلاق رو داره من کلا ۳ کیلو اضافه وزن دارم بهش میگم برم باشگاه برای اونم نه میاره که شهریه باشگاه نده، برای همه چیز پول داره فقط برای من نداره جالبه من ازش نمیخوام چیزی بخره ولی همونیم که خودش میخره آمار داره چندتاشو خوردم توقع داره اگه ۵ تا کلوچه میخره من حتی یکیشم نخورم یا اینکه این پولا براش پول نیست پول تغذیه یک ذوز کارگر از پول غذای سه روز من بیشتره، بهم میگه هیچ میدونی پول پفکی که چندروز برات خریدم چندبود؟! کل زندگیم شده سرکوفت و منت! متعجبم ازینکه برای چی سرهیچی دعوا راه انداخت قهرم کرده!!!!

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
این مشکلو از اول ازدواج باهاش دارم مادرشم همین اخلاق رو داره من کلا ۳ کیلو اضافه وزن دارم بهش میگم ب ...

پس شاید آدم خسیسی هست یاهم سر گوشش جای دیگ می‌جنبد ک فقط رو شما اینجوری ک میخاد خسته کنه ک خودت بری

پس شاید آدم خسیسی هست یاهم سر گوشش جای دیگ می‌جنبد ک فقط رو شما اینجوری ک میخاد خسته کنه ک خودت بری

دقیقا درست گفتی ، نمیدونم باهلش چیکار کنم واقعا نمیزاره یه آب خوش از گلوم پایین بره، هیجا نمیبره هیچی نمیخره از هیچی حرف درمیاره و مدام رفتارمونو تجزیه و تحلیل میکنه کلا بمن و بچه ها میگه نکن بشین دست نزن ساکت شو

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸