سلاکم سه ساله ازدواج کردم و شرایط مالیمونم خوبه پلی شوهرم قبول نمیکنه بچه دار شیم کلا از بچه خوشش نمیاد ولی من واقعا بچه دوست دارم من ۲۴ سالمه شوهرم۲۶سالشه من چی بهش بگم چجوری راضیش کنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ب نظرم یکم زوده بزار دو سه سال دیگه هنوز سنتون کمه شوهرت حق داره
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
حتما حتما بذار خودش از ته دلش بخواد که فردا موقع بچه داری نگه خودت خواستی
دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍
هنوز خیلی وقت دارین ببین وقت برای بچه دارشدن هس ولی وقتی بچه دار شدی وقت برای دونفره بودنتون کمه من خودم بعد ۴سال اوردم بخاطر سنم وگرنه دیرتر میاوردم به شوهرتم هردیقه نگو بدتر هی میکه نه صبر کن یمدت اصن حرفشو نزن
منم با خدا اختلاف نظر دارم واسه بچه دار شدن من هی میگم بچه میخوام ولی خدا میگه من بهت نمیدم😕😕😕 ...
به وقتش سورپرایزت میکنه🤩
دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍