2777
2789
عنوان

بیاین عکس خودموو رفیقم🥺💓

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 74 پست
من چیزی ندیدم چرا

دوباره نگاه کنید

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂😂چرا این شکلی‌کردین خودتونو  وقتی عکس میذاری انتظار انتقادم داشته باش

دیگه هرکیی ی تیپ و استایلی میپسنده دوستم تامبویه من گرانج و لش میپوشم 

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!

من ندیدم چرا

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬

شبیه چول آدامی شدین🫶👌👌

اینو فقط یک ترک میفهمه😂😂

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

چقدر خوبین😍👌🏻🦋

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
شبیه چول آدامی شدین🫶👌👌 اینو فقط یک ترک میفهمه😂😂

یعنی چی؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

جون خوشگلای من😍

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬
جون خوشگلای من😍

فداتشمم