2777
2789
عنوان

عاشقِ دخترِ دیابت‌دار🤯

2890 بازدید | 98 پست

داییم از دخترخانمی خوشش اومده که این دختر از 16سالگی دیابت گرفته متأسفانه 

دیابت نوع1 

الان هرشب یک انسولین باید تزریق کنه

داییم خواستگاری ایشون هم رفته

الان توی خانواده بحث شده که دیابت مادر بیماری هاست 

ممکنه دخترخانمه همینجور لاغر و نحیف باقی بمونه

ممکنه روی باردار شدن و بچه هم تأثیر منفی بذاره

ممکنهههه مثل فلانی که دیابت داشت پاش رو قطع کنن یا نابینا بشه یاااا....

دیابت نوع 1 نوع خیلی بدی از دیابته که درمان هم نمیشه

و هزارتا صحبت دیگه

از طرفی دختره واقعا خانم و باوقاره...

لطفااااا اطلاعات بیشتری از دیابت نوع 1 و ازدواج و اثراتش با یک فرد دیابت دار بهم بدید🥲♥️

مگه اون دختر دل و احساس نداره داره گناه داره

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من خالم دیابت داره یه سری عود میکنه خیلی رفته بود بالا دکتر گفت باید همیشه دارو بخوره و انسلوین اینا چنوقت یبارم ازمایش بده درحالی که رفت طب سنتی بهش چندا گیاه اینا داده بودن ولییی خیلی تلخ بود خداروشکر الان اوکیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمتش اگر همون باشه بهش میرسه

شما سنگ نندازید

شاید دل داییت گیر کنه دل اون دختر خانوم شکسته بشه

لطفا بخاطر چیزی که خود اون آدمم ازش راضی نیست سرزنشش نکنید

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  

من دیابت دارم از ۴ سالگی.ازدواج هم کردم...تورو خدا ببخشیدا این چرندیات چیه میگید؟

هرسوالی داشتین ازم بپرس

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
مگه اون دختر دل و احساس نداره داره گناه داره

میدونم عزیزم، اتفاقاً اون دخترخانم دوست خودمه

البته باید قبول کرد که سختی های خاص خودش رو داره 

که ما هم اطلاعاتمون خیلی کافی نیست از این قضیه

دیابت مشکل داره به مرور روی کلیه ها و چشم اثر میزاره پوکی استخوان به همراهش داره تازه ممکنه به بچه هاشم ارثش بده من اگ بردار داشتم هرگز نمیزاشتم ازدواج کنه با فرد دیابتی هرکسی نظر خودشا داره

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲

امکان انتقال دیابت به جنین هم هست 

دیابت داشتن باعث از بین رفتن تمام رگ های بدن میشه و انگار رگ ها مثل شیشه های شکسته هستن 

با متخصص مشورت کنید 

🥰I'm kord🥰          دانشجو حسابداری😍     
من خالم دیابت داره یه سری عود میکنه خیلی رفته بود بالا دکتر گفت باید همیشه دارو بخوره و انسلوین اینا ...

خداروشکرررر 

اوکی شد یعنی کاملاً خوب شد یا کنترلش کرد؟

دیابتشون نوع چند بود؟

ارثی بود؟

میدونم عزیزم، اتفاقاً اون دخترخانم دوست خودمه البته باید قبول کرد که سختی های خاص خودش رو داره  ...

چن سالشه؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مادر منم از جوانی دیابت داشت. ۳ تا بچه سالم آورد. الان داماد داره، عروس داره... خدا رو شکر نه تا ...

خداروشکر میکنم💕تندرست باشن

دیابت نوع چند بودن مادرتون؟

نکته ای هست که بنظرت لازم باشه بدونیم؟