2777
2789
عنوان

دخترم بنظرتون میخواد بشینه؟

504 بازدید | 52 پست

وقتی مینشونمش تو بغلم بعد میخوابونمش گریه میکنع که بنشونمشش وقتی ام مینشونمش خوشحالع و بازی  میکنه ولی میگم دردش میگیرع ۶ ماهشه یا صبر کنم بزرگتر شه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط عکس 😍

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

دختر من پنج و ماه و نیمش بود نشستن رو یاد گرفت. 

باهاش کار کن

اگه دردش می‌گرفت گریه میکرد 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

ببین من پسر بزرگم شش ماه خودش مستقل می‌نشست.

الان این دومی میشینه ولی خسته میشه میفته. ۷ ماه هم هست.

یا اینکه میاد بشینه یه پاش گیر می‌کنه زیر بدنش دردش میاد گریه می‌کنه بیخیال میشه😁

صبر کن به نظرم.

تا ۹ وقت دارن هنوز

گوگولیه چشش میزنی😂

وااای دلم خواست 🥺🥺🥲باور کن من چشم شور نیست☹️🤭😁😋

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

اینم عکسش‌😍

ماشاءالله خدا حفظش کنه 😍🥰🥰🌹🌹🌹♥️

لپاش خیلی گاز گرفتنیه😋😋🤤