2777
2789
عنوان

تو عروسی دیشب شوهرم فقط نگاه عروس می‌کرد من و اصلا نمیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4573 بازدید | 68 پست
این دقیقا دلیلیه که عروسی مختلط دوست ندارم 🚶

نه مختلط نبود عروس پایان مراسم تو خونه مادش شنل و شالش و برداشت اولین عروس تو کل فامیلمون این کارو کرده همه ناراحت بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش باید رعایت کنه

چرا اون عروس بنده خدا بیاد حجاب کنه و عروسیشو طبق نظر بقیه بگیره

دوست داشته مختلط بگیره 

اینا میتونستن نرن

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎

اره بابامحل نده این مردهاگاهی توازهمه بهترمیشی گاهی هم ازهمه زشت ترو...چاق باشی میگن عه عه لاغرباشی بازوای فلانی چه باسنی وچاق دوست دارن اگرواقعامیخوای زندگی کنی وموردهای خیلی بدترنداره اصلابه این حرفهاش اهمیت نده

ایشالا زودتر جورکنه مهریه ات بری ازدستش راحت شی 

واقعا میتونی توروش نگاه کنی 

هم هیزه هم بی ادب ...،

خدانجاتت بده ازدسته این نفهم..

بگو توهم لباس بره پوشیده بودی من نفهمیدم گرگی....

ببین تبخال تناسلی رو مثل ویروس اچ پی وی ، اگه از طرف شکایت کنی میتونی دیه بگیری :) 

کلا گفتم در جریان باشی 

اما می‌دونم حرفم درده برات ولی شوهرت آدم درستی نیست 

خودتم بکشی، آدمی که درست نیست برنمی‌گرده بهت 

تبخال هم از اون گرفتی، حالا اون تبخال رو رفته از کی گرفته؟ 

امیدوارم متوجه منظورم بشی 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اونایی که میگن مگه چیه بدن مون بندازیم بیرون. 

واقعا این حرفا دروغ نیست منتهی کسی نمیخاد قبول کنه.

اسی پاشو برو یک دل سیر غذا بخور

بعدشم دارو بخور و اتاق گرم کن و بخواب تا بهتر بشی. 

اصلا هم محلش نده بی تربیت. 

بگو مردای مردم لیاقت دارن تو نداری منم واسه تو ارایش نکرده بودم که نظر میدی 

برو یکی شبیه مامانتو بگیر 

۱۲ سال پیش تو جشن عروسیت نگاهش بهت چطور بود؟ زورکی گرفتت؟ مردی که با دیدن بدن لخت زن مردم، زن خودش از چشمم بیفته حالا تو هر کشور و دین و فرهنگی باشه یه مرد ناپاکه، خدا خودش می ذاره تو کاسش! شمام ارتباطت با خدا رو تقویت کن، عبد و مطیع خداوباش ببین چطور عزت بهت میده که دنیا برات عین تنگ ماهی تنگ میشه و عرق تو رحمت اون میشی

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

غرق منظورم بود نوشتم عرق

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

اصلا ربطی به مختلط غیر مختلط نداره نمیتونه تو خیابون راه بیوفته همه زنارو از مردا جدا کنه شوهره نفهمش نباید هیزی کنه 

بیشعور ببخشی ها ببخشید ها طبق گفته خود انگار فقط برده جنسی میخواد که تا رابطه داره شاده نداره دشمن چنین آدمی به درد زندگی نمیخوره