2777
2789
عنوان

شب چله

49 بازدید | 2 پست

امروز مادرشوهرم زنگ زده به شوهرم که بیا وسیله بخر بیار تا من تزیین کنم ببریم واس زنت ...کلا خودشو بازم کشیده عقب که پول از شوهر من پزش از خودش...خجالتم نمیکشه...بیاد بخوره و بره و خرج دستم بذاره دریغ از یه شاخه گل از سمت خودش...منم میخوام بگم ۵تومنی که میخواد خرج کنه بده طلا بخریم پس انداز کنیم نخواستم تزیینشم...اصلا انگار نه انگار بچه داره خوبه حالا تک پسرم هست شوهرم

بگو من طلا می خوام به شوهرت

بهش گفتم میگه زشته مردم میگن شب چله واسش هیچی نبردیم...حالا من اصلا فامیلی اینجا ندارم که رفتو امد کنم ببیندم...میگم تهش چهارتا عکس از اینستا برمیداریم...حالا بیاد اینجا باز باید بگم بهش....مادرش واقعا وقیحه...تا این تایم فقط جز گند زدن به اعصابمون کاری نکرده فقط پز میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.