2821
2789

موضوع اینه که امشب من و یکی دیگه از دوستاش خونش بودیم ....

یعنی دوستش فقط دوست خودشه ....من دو سه باری دیدمش

بعد داشت آشپزی میکرد بش گفتم فلان چیز اضافه کن خیلی خوشمزه میشه خوشم میاد ....گفت نه خب میترا دوست نداره(دوستش) گفتم آها باشه مشکلی نیست من ساده هم میخورم

بعد دوباره دیدم روی غذا رو گذاشته گفتم نمیشه برداری یکم آبش کشیده بشه ....دوباره گفت آخه میترا آبدار خوشش میاد ........ دلگیر شدم ازش

بنظرتون الکی حساس شدم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حساسیت به مهمان دیگه و توقع و انتظار توجه بیشتر ازمهمان دیگه ، دیده میشه

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

چ ربطی داره به چی فکر کنم مثلا ...من واسه احساساتی که دارم ارزش قائلم

خوب بزار راهنماییت کنم ببین طبیعیه دوست داری دوستت به خواسته هات بیشتر از اون بها بده ولی باید اینو در نظر بگیری شاید با تو نزدیکی بشتری داره اونو دعوت کرده نمیخواهد غذا وا به میلش نیست و غربیه ناراحت شه

پزشک عمومی(انترن)