2777
2789
عنوان

عفونت کردن جای خال

3562 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

من دیروز خال هامو لیزر کردم و از دیروز زینک میزنم و تن تن تمدیدش میکنم

البته پاکش نمیکنم رو همون زینک ک قبلا زدم دوباره زینک میزنم

و اب هم نزدم اصلا 

اما بعضیاش انگار چرک کرده زرد رنگه یجوری 

چیکار کنمممم؟؟؟!!

چکار کردی استارتر جای خالت خوب شد ؟

منم دیروز خالامو برداشتم  دکتر گفت میتونی صورتت رو بشوری از دیشب چند بار صورتمو شستم و پماد جنتکس هم مرتب زدم ولی انگار جای دو سه تا خال عفونت کرده و چرک زرد رنگ داره 

شما با عفونت ها چکار کردی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکار کردی استارتر جای خالت خوب شد ؟ منم دیروز خالامو برداشتم  دکتر گفت میتونی صورتت رو بشوری ا ...

وااای عزیزم چقد زود صورتتو شستی 

نباید سه روز آب میزدی فقد و فقد زین اکساید میزدی هعی تمدیدش میکردی بعد سه روزم ترمیم کننده میزدی

من دیگ ۴۰روز برداشتم اما جاشون هست😐🤦‍♀️

میگن دو ماه طول میکشع دیگ نمیدونم چیکار کنم

چکار کردی استارتر جای خالت خوب شد ؟ منم دیروز خالامو برداشتم  دکتر گفت میتونی صورتت رو بشوری ا ...

سلام گلم منم دیروز رفتم خالبرداری قسمت پیشانیم ی ذره تورم داره خیلی نگرانم ولی اون رنگ زرد میگن چرک نیست نشونه بهبودی و ترمیم پوسته اونایی ک کردن میگن هیچی نبود درست شده الان ماا شما خوب شد جای گود خالاتون رفت؟ خیلی نگرانم ب شدت

خدایا شکرت که هر ثانیه و هر لحظه در فرکانس مثبت قرار دارم 
وااای عزیزم چقد زود صورتتو شستی نباید سه روز آب میزدی فقد و فقد زین اکساید میزدی هعی تمدیدش میکردی ب ...

سلام عزیزم 

من 20 روزه برداشتم

و هنوز قرمزن. اما اصلا نگفت زینک بزن

ممکنه چون زینک نزدم قرمزن هنوز

فقط 3 روز جنتا زدم

سلام عزیزم من 20 روزه برداشتمو هنوز قرمزن. اما اصلا نگفت زینک بزنممکنه چون زینک نزدم قرمزن هنوزفقط 3 ...

سلام عزیزم مبارکه 

من ۳روز مرتب زینک زدم بعد سه روز پماد ترمیم کننده لافاررو گرفتم بعد اون مرتب زدم ضدافتابم میزدم 

۲ماه طول میکشه برای من بعضی از خال هام ک خیلی بزرگ بودن جاشون کمرنگ مونده

سلام عزیزم مبارکه من ۳روز مرتب زینک زدم بعد سه روز پماد ترمیم کننده لافاررو گرفتم بعد اون مرتب زدم ض ...

ممنون ک جواب دادید

آخه ب من نگفت زینک بزن

من تا 3 روز فقط جنتا زدم. بعدش یه پماد

الان قرمزن بعد از 24 روز

ممکنه بمونه قرمزی؟ 

سلام عزیزم مبارکه من ۳روز مرتب زینک زدم بعد سه روز پماد ترمیم کننده لافاررو گرفتم بعد اون مرتب زدم ض ...

میشه لطفا درخواست رو قبول کنید

میخام عکس از جای خال براتون بفرستم

خیلی استرس دارم من😥

ن عزیزم خوب میشه زخماش هنوز خوب نشدن

زخم خوب شده

الان قرمز متمایل به تیره هستن

من احساس میکنم چون زینک نزدم

جای سوختگی هستش

وای خدا اینا نمیره. 4 تا هم هستن. 3 تاشم کوچولو😥😥