2777
2789
عنوان

بارداری در رحم مادر شوهر!

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 68 پست
میدونم ولی به هر حال محرم میشه به همه  کلا حکم رحم اجاره ای پدر از زنی که باید بچه داخل شکمش ب ...

اصلا اینطور نیست جنین تو آزمایشگاه درست میکنن بعد با یک سرنگ به رحم اهدا کننده انتقال میده 

بچه تو رحم فقط رشد می‌کنه قرار نیست این با اون صیغه بشه الان خودم شوهر دارم دارم رحم جایگزین میشم روزانه چند نفر اینکارو انجام میدم و کاملا قانونیه قرارداد محضری هم بسته میشه

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقده؟

نمیدونم والا 

ولی اینجا شنیدم که نرخش بالاست...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
رحم اجاره ای هست شما تغییر جنسیت دادین

اره میدونم ،

خانواده م بشدت مخالفن حاضرن من بمیرم ولی جراحی نکنم، منم واقعا توانی ندارم فقد دارم صبر میکنم ☺

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...
اره میدونم ، خانواده م بشدت مخالفن حاضرن من بمیرم ولی جراحی نکنم، منم واقعا توانی ندارم فقد دارم صب ...

عزیز من شمارو درک میکنم میخام کمکتون کنم 

من قشنگ میدونم ترنس یعنی چه 

ولی نمیدونم شما ترنسا بجای اینکه بخاین روحیات خودتون تغییر بدین چرا میخاین جسم خودتون تغییر بدین  البته بعضیا افسرده میشن یا فیلم ترکیه ای و... نگا میکنند فکر میکنند ترنس هستن هیچ میدونی تغییر جنسیت مساوی با بچه دار نشدن و تنهایی در پیری و... هیچ میدونی اونایی که تغییر جنسیت کردن بعدش پشیمون شدن مدام با خودت تکرار کن بگو من یک بیمار هستم من یک بیمار هستم توهمات ذهنی من هست من ترنس نیستم میرم دکتر روانشناسی و روان پزشکی درمان میشم همانطور که ترنس بودن به خودت تلقین کردی  همین هم واسه خودت تلقین کن که توهمات ذهنی توعه  قدیم ترنس و اینا نبود این مزخرفات چند سال روانه بازار ذهن ما انسان ها شده اینا همش بخاطر کودکی سخت یا فیلم هندی و ترکیه ای یا  رفتار غلط پدر و مادر با فرزند صورت میگیره سعی کن بری دکتر برادر من خودتو بدبخت نکن بیچاره نکن اگه هم شد برو بخش اعصاب روان بستری شو که  حالت خوب شه    

عزیز من شمارو درک میکنم میخام کمکتون کنم  من قشنگ میدونم تر نس یعنی چه  ولی نمیدونم شما ت ...

عزیزم من میدونم که تو این حرفا رو از روی دلسوزی و کمک به من گفتی . ولی من واقعا هر راهی رو امتحان کردم و میدونم جز جراحی چاره ای ندارم من جنسیتم رو به همه گفتم سنمم گذشته ، ترجیح میدم یا بمیرم یا هویتم برسم. ❤

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...
 عزیزم من میدونم که تو این حرفا رو از روی دلسوزی و کمک به من گفتی . ولی من واقعا هر راهی رو ا ...

بخدا تو روحت مریضه خودت بدبخت نکن تو دختر بودن چی دیدی سنت بالا رفته ولی از نظر بلوغ فکری هنوز 2سالت نشده اول برو دکتر روان شناس قدیما کلمه ت رن س نبود مردم خودشون میکشتن